in

Victoria’s Secret slutar sälja stora delar av sitt sortiment

victoriassecret

Nu har Victoria’s Secret tagit beslutet att sluta sälja vissa kategorier i sitt sortiment. Se till att haffa dina favoritprodukter innan det är för sent! Mer

Märket Victoria’s Secret, som startades upp av Roy Raymond 1977, är kanske mest känt för sin catwalk-show med VS-änglarna i december varje år och sina lyxiga underkläder för kvinnor. Dock har många produkter, så som Victoria’s Secret body mist och parfym, letat sig in i mångas hem de senaste åren.

Victoria’s Secret i Sverige

VS-butiker kunde man länge endast besöka i USA, men 2013 kom märket till Sverige och butiker – med litet urval produkter – öppnades på Arlanda och Landvetter. 2014 slog den första ”riktiga” affären upp portarna på Hamngatan i Stockholm. Och de slutade inte att expandera där. Nu finns det tre Victoria’s Secret-butiker i Stockholm – på Hamngatan, i Täby och i Mall of Scandinavia. I Malmö finns det en i det stora köpcentret Euphoria.

[adSpace]

I dessa affärer finns som sagt inte endast fina underkläder utan de har även sålt skor, kläder och accessorer. Men tyvärr inte längre. Nu har alltså företaget bestämt sig för att sluta sälja dessa saker. Detta efter att det bara förra månaden gick ut med att det skulle sluta sälja baddräkter och bikinis.

Slutar med bikinis och badkläder

Anledningen till att företaget har bestämt sig för att ändra sitt sortiment ska vara för att de hoppas på att kunna spara pengar. Så gillar du Victoria’s Secrets kläder, skor, badkläder eller accessoarer så rekommenderar vi att ni tar er till en butik eller ut på nätet, för rean är redan igång – för fullt. Så se till att bunkra upp med era favoriter innan de försvinner ur sortimentet.

Framöver kommer VS fokusera på tre kategorier: underkläder, skönhet och PINK– som de säger är en students måste-ha-shop.