in

Victorias kläder – en flopp!

victoria arg
Victorias kläder – en flopp!

Nu drar kedjorna tillbaka Victorias kläder från butikerna…

Mer

victoria arg

Victoria Beckhams egna klädkollektion, Denim by Victoria Beckham har sålt så dåligt att högstatusbutiker, som Kitson och Fred Segal nu drar tillbaka märket från sina butiker.

Precis innan Victoria släppte sin kollektion berättade hon öppenhjärtigt om sin passion för mode.
– Mode är vad jag älskar. Jag har alltid drömt om att skapa min egna klädkollektion, även innan jag blev en Spice Girl. Nu har jag möjligheten att göra det jag älskar och jag har upptäckt att jag är riktigt bra på det.

Victoria hade verkligen hoppats på att hennes modekarriär skulle ta fart efter flytten till USA förra året. Men kanske var inte publiken redo att betala över 1 400 kronor för ett par jeans signerade Victoria Beckham?

R
obert de Keyser, en gammal medarbetare på jeansmärket Rock and Republic, där Victoria arbetade fram sina allra första jeanskollektion, säger att nya kollektionen ser billig och gräslig ut.
– Den nya kollektionen verkar bestå av plagg till överpris som, till skillnad från andra kvalitetsjeans, har tillverkats i Kina av budgetmaterial.

”Kändiskollektioner måste marknadsföras för att säljas”

victoria jeans

Victorias jeans – hit eller miss?

Enligt Kitsons ägare är det inte särskilt konstigt att det gått så pass dåligt för kollektionen.
– Vi frågade henne flera gånger om hon kunde komma till butikerna och skapa publicitet men hon dök aldrig upp. En klädkollektion från en kändis är inte annorlunda än från ett album eller en turné – kändiskollektionerna måste marknadsföras för att säljas.