in

VeckoRevyns stora outletguide!

bild 2
VeckoRevyns stora outletguide!

VeckoRevyn ger dig en oumbärlig guide till Sveriges (och nätets!) outletpärlor. Spana in direkt!

Mer

outletdragare

Vingåkers Factory Outlet, Katrineholm

Vingåkers Factory Outlet utanför Katrineholm hittar du märken som Tiger, Filippa K, Soaked in luxury, Nudie, Replay, Whyred och Miss sixty. Plaggen säljs för 30-70% av ordinarie pris och outleten är särskilt populär för sina kostymer och kavajer. Butiken har även ett stort utbud av jeans, men var beredd på att det kan det vara knixigt att hitta rätt storlek.

Vingåkers Factory Outlet har även en webbshop väl värd att spana in, den hittar du här!

Freeport, Kungsbacka

20 minuter utanför Göteborg ligger Freeport Outlet.  Här hittar du välkända märken som Acne, Fornarina, Nudie, Scorett, WeSC, Sand och Odd Molly till 70 % lägre pris. Freeport är populärt och du får vara beredd på att trängas lite under lönehelgerna, men väl värt ett besök. 

Stockholm Quality Outlet, Barkarby

Stockholm Quality Outlet i Barkarby hittar du mer än 100 olika varumärken till minst 30% lägre priser. Har du lite tålamod kan du göra riktiga fynd då du kan lägga vantarna på plagg från olika provkollektioner. Bland annat är Acnes, Whyreds och Filippa K’s butiker populära. Är du på jakt efter något särskilt plagg är ett bra tips att ringa och fråga innan och tänk på att många plagg är från förra årets kollektioner. 

Calmare Outlet, Kalmar

Calmare Outlet i Kalmar är inte så stort, men bjussar på både exklusiva märken som Dolce & Gabbana och billigare märken som Ed Hardy, Helly Hansen, och Svea. Calmare Outlet erbjuder främst lite billigare priser på de lyxigare märkena.

Lidingö Outlet, Stockholm

Lidingö Outlet säljer plagg från överproduktion från olika butiker i Skandinavien. Här hittar du till exempelvis märken som Prêt a Porter, Replay, French Connection och Polo Ralph Lauren. Med tålamod och lite tur går absolut att göra fynd här. 

Bridal Outlet, Stockholm

Bridal Outlet i Stockholm är en outlet som riktat in sig på brud- och balklänningar. Butiken är ganska liten, men har ett stort lager. Ett tips är reaavdelningen, där man kan man göra riktiga fynd. Klänningarna importeras från USA och säljs i storlekarna 32-46. 

Swedala Quality Outlet, Svedala

Utanför Malmö hittar du Swedala Quality Outlet som består av en enda stor butik med ett brett utbud av märken. Kläder från bland annat Tiger, Acne, Rules by Mary, Bruuns Bazar, Miss Sixty och Dr. Denim säljs till bra priser. Det kan lätt bli lite stökigt och svårt att hitta, men det är inga problem att fördriva en förmiddag här. Även systerbutiken Höllviken Quality Outlet är väl värd ett besök.

Goldmine Outlet, Trollhättan, Smögen och Gällstad

Goldmine outlet har  butiker i Trollhättan, Smögen och Gällstad. Här kan du hitta street, surf- och skatekläder.

Lager 157

Outletfavoriten Lager 157 finns i Gällstad, Sågmyra, Örebro, Hälleforsnäs och Västervik. Outleten säljer främst märkeskläder, men har även en egen kollektion med basplagg. Absolut bäst är de på jeans. På Lager 157 finns cirka 100 varumärken, men utbudet varierar beroende på säsong. Lager 157 har även en bra webbshop!

Outlet på nätet…

Yoox.com är ett måste för dig som älskar lyxiga märken som Yves Saint Laurent, Marc Jacobs och Valentino. Men här shoppar du inte om du har tomt i plånboken, trots att priserna är bra mycket lägre än i butikerna. 

Bluefly.com hittar hittar du massor av märkeskläder till rabatterat pris. De har bland annat ett stort utbud av Marc by Marc Jacobs

Outletsverige.se är en nätbutik som erbjuder både skor, kläder, underkläder och accessorarer. Här hittar du favoriter som Converse och Hunter-stövlar till bra pris!

Dress for less hemsida hittar du kläder, accessoarer och underkläder från bland annat Karl Lagerfeld, Kookai, Tommy Hilfiger och Miss Sixty

Har vi missat någon outlet som du vill tipsa om? Skriv i kommentarsfältet!