in

Veckorevyn.com Blog Awards!

blogglogga
Veckorevyn.com Blog Awards!

Nomineringarna är klara – nu går startskottet för den stora omröstningen där svenska folket utser landets bästa bloggar… Mer

blogglogga

Veckorevyn.com Blog Awards 2008 går av staplen 16 oktober i Stockholm.

Nu går startskottet! I tre veckor kommer svenska folket att rösta på de nominerade bloggarna i 15 kategorier i Veckorevyn.com Blog Awards 2008. Den prestigefyllda kategorin Årets blogg är öppen för alla – vem som kammat hem flest röster avslöjas på galakvällen 16 oktober i Stockholm.

Vinnarna presenteras 16 oktober på Veckorevyn.com Blog Awards då 300 modebloggare från hela landet kommer till Stockholm för att nätverka, inspireras av höstens trender och medverka vid prisceremonin.

ebba 40

– Det känns fantastiskt kul att återigen samla landets modebloggare för att hylla dem och erbjuda dem en fysisk mötesplats, något liknande existerar inte. Med Veckorevyn.com Blog Awards visar vi att kvinnors bloggande verkligen bör tas på allvar. De är definitivt är en maktfaktor som är här för att stanna, säger Ebba von Sydow, chefredaktör för Veckorevyn.com och konferencier på galakvällen 16/10.

Flera välkända bloggare finns med bland de nominerade. Sofi Fahrman och Carolina Gynning är nominerade som Årets nykomling, Blondinbella som Kaxigaste bloggen och Elin Kling som Bästa fashionista. Det är dock inte enbart välkända bloggare som är nominerade, utan uppstickare och kommande stjärnor.

– Det finns otroligt bra amatörbloggar som förtjänar att lyftas fram. Genom Veckorevyn.com Blog Awards hoppas vi att bloggläsarna upptäcker nya guldkorn och att de bloggar som inte ligger på en stor portal eller får uppmärksamhet i media når nya läsare, säger Ebba.

Veckorevyn.com är landets största magasin på nätet med ca 80.000 unika besök/vecka. Veckorevyn.com levererar tips, inspiration och idéer inom shopping, mode och trender.

Vill du gå in och rösta redan nu?

Klicka vidare till www.veckorevyn.com/blogawards! Stort tack för just din röst!