in

VeckoRevyn-redaktionen: Det här önskar vi oss i julklapp

Julklappar redaktionen

Vad önskar du dig i julklapp? Har du inte hunnit fundera på det så kanske VeckoRevyns redaktion kan ge dig lite inspiration. Mer

Nu börjar det bli hög tid att fundera på vad du önskar dig i julklapp! Vi på redaktionen har fått tänka så det knakar kring vad vi helst av allt önskar oss av tomten (vi är alla sååå värda paket under granen!) Har du själv svårt att komma på vad du önskar dig i jul, eller kanske vad du ska ge till dina nära och kära så kan du ju alltid se våra önskningar som inspiration.
Irena_bylineIrena Pozar, chefredaktör, veckorevyn.com Irena_julklappar_klarKashmir-hoodie från Filippa K Det tar emot att ens önska sig en hoodie med den här höga prislappen, men tääänk vad mjuk den är. Dessutom skulle jag aldrig köpa den till mig själv, så det är lika bra att sätta den på önskelistan. Läs mer och köp här. Läppstift från Linda Hallberg Världens härligaste läppstift från Linda Hallberg! Det är vårdande och skyddande, samtidigt som det ger läpparna lite färg och mycket glow. Önskar mig dessa i ALLA färger, kan inte få nog! Läs mer och köp här.
 Den mindre varianten av den här vackra ljusstaken har jag redan unnat mig, men jag skulle inte tacka nej till att ha den stora i min ägo också. Så fin och lätt att placera var som helst i hemmet! Läs mer och köp här. Fridahs favoriter   Fridah Johansson, chefredaktör, VeckoRevyn
fridah_julklappar_klar
Nattskjorta från Lindex Under vinterhalvåret byter jag alltid om till myskläder så fort jag kommer hem på kvällen, och en långärmat nattskjorta kvalar definitivt in i kategorin mys! Läs mer och köp här. Doftljus från H&M Home Jag älskar prick allt som har med jul att göra, och det här doftljuset från H&M Home som luktar kanel tror jag kommer förlänga julkänslan långt in i januari. Tills det är slut och har brunnit upp, det vill säga. Läs mer och köp här. Hjärtats skafferi av Ruth Reichl Jag gillar verkligen böcker där huvudkaraktären och dess historia kretsar kring ett specifikt intresse, vilket Hjärtats skafferi verkar passa in på perfekt. Dessutom älskar man ju överlag att få böcker. Läs mer och köp här. Pearl bylinePearl Åkesson, shoppingredaktör, veckorevyn.com pearl_julklappar_klar1 Hörlurar från Marshall Många som känner mig vet att jag är en sucker för teknik, visst… det är inte alltid jag och tekniken samarbetar MEN jag tycker ändå det är kul när det dyker upp nya produkter på marknaden. Den här julen önskar jag mig nya Marshall Minor II Bluetooth för jag är trött på att trassla in mig i min telefons tillhörande hörlurar med SLADD + vad jag förstått har de grymt ljud. Och det passar mig som lyssnar på musik non stop! Läs mer och köp här. Vas från By on Den här vasen har jag suktat efter sen jag såg den på Instagram hos någon cool inredningsbloggare. Dock har jag dragit mig från att köpa den själv då priset inte är det billigaste. Men dyker den inte upp under granen i år så kommer jag nog ändå unna mig den tillslut. Läs mer och köp här. Lampa från Globen Lighting Den här lampan har jag sååå många gånger varit nära att klicka hem. Jag älskar kombinationen av en stor ljuskälla och tre stycken brickor där man exempelvis kan ställa sina växter. Och som den crazy plant lady jag är så villhöver jag den här – NU! Läs mer och köp här. Cassandras favoriterCassandra Lindblom, konverteringsexpert   Cassandra_julklappar_klarSkor från NAKD Förra året gick klacken på mina favoritboots av och sedan dess har jag febrilt letat efter ett par ersättare. De här pjäserna från NAKD ser ut att kunna göra jobbet – de är i alla fall från samma märke och i samma stil som sina föregångare. Behöver ett par nya trotjänare som kan formas efter fötterna och bli som ett andra skinn. Läs mer och köp här.
Undertecknad är en tekniknörd utan dess like och älskar att prata – så en nylanserade Google Home på svenska känns som en given vapendragare framöver. Bor dessutom själv så den här lilla assistenten kommer bli ett välkommen sambo att samtala med. Risken är överhängande att jag får den i julklapp av antingen mamma eller mina vänner för att jag inte ska ringa dem stup i kvarten om absolut ingenting pga är Sveriges största sällskapsapa. Är SÅ redo för att röststyra hela mitt hem. Från lampor till musik och googlingar. Läs mer och köp här.
Polotröja från Lindex Helsvart är mitt eviga signum på vintern och varje år lovar jag mig själv att få in lite färg i vardagsuniformen. Det. Går. Sådär. Har försökt i typ tio år. Den här tröjan från Lindex är dock det snyggaste jag har sett på länge. Perfekt färg, mysig polomodell och VARM! Jag lovar att jag praktiskt taget kommer bo i den resten av vintern om den väntar under julgranen i år. För hjälp, vad glad man blir av färgen. Så fin!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.