in

Veckans snyggaste kändisar

Vilka är kändistjejerna som lyckats bäst med sina outfits i veckan? Spana in och rösta här!

Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Rosie Huntington-Whiteley

Vardagschica Rosie Huntington-Whiteley lämnar sin lägenhet i New York i löst sittande skjorta, svarta chinos och beige skinnväska. En liknande väska hittar du på Topshop för ca 400 kr.

Eva Mendes

I New York hittar vi även Eva Mendes, som valt att satsa på klarröda byxor, vit kort t-shirt och svart väska när hon shoppar. Snygga byxor i rött kan du fynda på Gina Tricot för 299 kr.

Leighton Meester

När inte Leighton Meester spelar in Gossip Girl–avsnitt passar hon på att hänga på stan. Här i svarta stuprörsjeans, tunt utställt linne och höga klackar. Stråhatten skyddar håret från den starka vårsolen och är samtidigt en vrålhet accessoar. Ett bra budgetalternativ hittar du just nu på H&M för 99 kr.

Mila Kunis

Skådespelerskan Mila Kunis är vårigt marinsnygg när hon matchar blårandig t-shirt med mörkblå kavaj och chinos. En skönt somrig t-shirt hittar du på Monki för 100 pix.