in

Vårens solglasögon

dragare solisar
Vårens solglasögon

Färgstarkt och plastigt – vårens solglasögon är vågade, kaxiga och knäppa. Vågar du den nya trenden?

Mer

Vårsolen är äntligen här – dags att börja tänka på ett av säsongens viktigaste köp: solglasögonen. Färgstarkt, plastigt och med runda glas, så summerar vi vårens trender.

Mary-Kate Olsen har redan synts i i solglasögon värda John Lennon, supermodellen Agyness Deyn satsar på den mer extrema trenden och Kelly Osbourne gillar hjärtan. Vad gillar DU? Veckorevyn visar säsongens snyggaste bågar.

Trend 1: Plastigt, extremt och galet

Hjärtan, glada färger och roliga detaljer och runda bågar. Våga sticka ut ur mängden med ett par statement-solisar. Och gör den nu, så hinner du före alla andra…

Trend 2: Bågar i bärnsten

Solglasögon i bärnsten var förut synonymt med billiga bågar från bensinmackar. Men inte längre, i vår satsar många lyxmärken på just detta. Spana in brillorna med stort ha-begär i vår…

Trend 3: Klassiker, ett säkert kort i vår

Trender kommer och går, men klassiker består. Så även i solisvärlden. Här är solglasögonen för dig som kör säkra kort i vår – och som vill göra en investering som håller i flera säsonger.

Trend 4: Pilotglasögonen, snygg kändisfavoriter

Retromodell och hängt med de senaste säsongerna, även i vår kommer de igen. Blir man supercool på en gång med pilotglasögon? Så verkar kändisarna resonera. Och vi tror att det fungerar.