in

Vårens solglasögon

Vårens solglasögon

Färgstarkt och plastigt – vårens solglasögon är vågade, kaxiga och knäppa. Vågar du den nya trenden?

Mer

Vårsolen är äntligen här – dags att börja tänka på ett av säsongens viktigaste köp: solglasögonen. Färgstarkt, plastigt och med runda glas, så summerar vi vårens trender.

Mary-Kate Olsen har redan synts i i solglasögon värda John Lennon, supermodellen Agyness Deyn satsar på den mer extrema trenden och Kelly Osbourne gillar hjärtan. Vad gillar DU? Veckorevyn visar säsongens snyggaste bågar.

Trend 1: Plastigt, extremt och galet

Hjärtan, glada färger och roliga detaljer och runda bågar. Våga sticka ut ur mängden med ett par statement-solisar. Och gör den nu, så hinner du före alla andra…

Trend 2: Bågar i bärnsten

Solglasögon i bärnsten var förut synonymt med billiga bågar från bensinmackar. Men inte längre, i vår satsar många lyxmärken på just detta. Spana in brillorna med stort ha-begär i vår…

Trend 3: Klassiker, ett säkert kort i vår

Trender kommer och går, men klassiker består. Så även i solisvärlden. Här är solglasögonen för dig som kör säkra kort i vår – och som vill göra en investering som håller i flera säsonger.

Trend 4: Pilotglasögonen, snygg kändisfavoriter

Retromodell och hängt med de senaste säsongerna, även i vår kommer de igen. Blir man supercool på en gång med pilotglasögon? Så verkar kändisarna resonera. Och vi tror att det fungerar.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.