in

Uthyrning av plagg och syateljé när H&M öppnar flaggskeppsbutik i höst

Conscious Exclusive 2019 Campaign images 1

Hösten 2019 slår H&M upp portarna till deras nyrenoverade flaggskeppsbutik vid Sergels Torg i Stockholm. I butiken kommer ett flertal nya koncept ta plats och det är den första butiken där H&M erbjuder möjligheten att hyra plagg! Mer

H&M Sergels torg i Stockholm blir modejeättens flaggskepp och i samband med att den öppnas på nytt presenteras en rad nya tjänster. I samarbete med Dashl kommer det att finnas en skönhetsbar där du som kund kan boka tid att fixa naglarna, håret eller din make-up och café-konceptet It’s Pleat kommer även finnas på plats så att man kan äta och dricka under shoppingturen.

Den roligaste nyheten är att H&M i samband med öppningen av flaggskeppsbutiken kommer börja hyra ut plagg från de populära H&M Conscious Exclusive-kollektionerna, ett steg i rätt riktning och ett hållbart steg för H&M. I butiken kommer det även finnas en syateljé att finnas där du som kund kan lämna in plagg som behöver lagas.

– Med H&M Sergels Torg erbjuder vi en helhetsupplevelse för våra kunder och ett mervärde som man inte kan få någon annanstans. Vi vill alltid överraska våra kunder och jag ser fram emot att välkomna alla till H&M Sergels Torg – en ny butik fylld med det senaste modet, spännande nyheter och enkänsla av att få ta del av det där lilla extra, säger Filip Ekvall, landschef H&M Sverige.

Vi på Veckorevyn ser fram emot nyöppningen av butiken och applåderar H&Ms steg mot ett hållbarare mode med uthyrning och den nya syateljén.