in

Tjuvstarta våren – här är 41 plagg i trendfärgen rosa (som vi vill ha NU)!

rosa bomberjacka

Vad sägs om en rosa bomberjacka, väska eller ett par pjucks i vårens stora trendfärg? Vi säger ja tack! Veckorevyn.com har valt ut 41 rosa plagg och accessoarer att smygstarta våren med redan nu. Handla dem direkt här i artikeln – du checkar tryggt och enkelt ut med Klarna (och kan såklart skicka tillbaka om du inte är nöjd!) Mer

Rosa är en återkommande favoritfärg hos modeskaparna – trendfärgen dominerade modevisningarna inför våren och sommaren 2017. En färg vi kan räkna med att se mycket av i vår! Snyggaste kombinationen just nu är rosa och rött, men även rosa och silver eller rosa och lavendel går finfint ihop. Scrolla ned och passa på att inspireras – mycket är på rea!

Rosa bomberjackor & kappor

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.rosa bomberjacka

rosa jackor

Klicka på produkterna för information om pris och återförsäljare – handla direkt på veckorevyn.com

Möt våren i en rosa jacka! Utbudet är stort – bomberjackan håller i sig som vårens it-jacka, men även kappan är sjukt snygga i exempelvis gammelrosa. Eller varför inte satsa på en rosa regnjacka till vardags?! Sjukt coolt!

Rosa väskor & accessoarer

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.rosa väska

rosa väskor & accessoarer

Klicka på produkterna för information om pris och återförsäljare – handla direkt på veckorevyn.com

En rosa väska är en perfekt accessoar för dig som vill addera glädje och färg till din look (vi dör för kedjeväskan i sammet!) Även rosa smycken är en bra investering då de ger en mjuk och stilren touch till din look.

[adSpace placement=”manual”]

Rosa koftor & tröjor

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.rosa kofta

Rosa hoodies & koftor

Klicka på produkterna för information om pris och återförsäljare – handla direkt på veckorevyn.com

Har du – likt oss – en garderob som är fylld av alldeles för mycket svart? Då är det stor tid att ändra på det! I vår kommer vi att se rosa i alla dess toner – en tröja eller kofta är ett perfekt plagg för färgen!

Rosa vårskor

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.rosa skor

rosa skor

Klicka på produkterna för information om pris och återförsäljare – handla direkt på veckorevyn.com

I vår vill vi strosa fram i rosa sneakers på dagarna och byta till rosa killerheels för kvällens bravader. En särskild favorit är den rosa gubbskon från Bianco. Must have!

VECKOREVYN DRIVER E-HANDEL MED TIPSER. BETALA SÄKERT MED KLARNA, DU VÄLJER SJÄLV OM DU VILL HA FAKTURA ELLER BETALA DIREKT. VID FRÅGOR: [email protected], 08-410 344 60.
VeckoRevyn shopping – Allt inom mode, skönhet och inredning
Hos VeckoRevyn Shopping hittar du allt inom mode, skönhet och inredning. Vi erbjuder produkter i alla prisklasser, självklart av högsta kvalitet. Inspireras av de senaste trenderna inom mode, uppgradera din inredning och hitta nya beautyfavoriten. VeckoRevyns redaktion tipsar om utvalda favoriter och erbjuder samarbeten med nya designers du inte hittar någon annanstans.
Handla säkert med oss
VeckoRevyn driver webbutik tillsammans med e-handelsplattformen Tipser. VeckoRevyn handplockar produkter och Klarna står för en trygg betalningslösning. Du kan självklart skicka tillbaka varan om du inte är nöjd!