in

Syster P:s unika smycken ger oss seriösa cravings – klicka hem här!

syster p smycken.

Idén till Syster P föddes under en resa i Shanghai av systrarna Emma Haegerström och Annikki Schaeferdiek. Idag hämtas inspirationen från resor världen över och de drivs av att skapa och växa. Lär känna systerduon och passa på att klicka hem Syster P:s girlpowersmycken!

Mer

Personliga smycken i form av armband, halsband och ringar samt accessoarer som går att bära till olika tillfällen är vad som kännetecknar Syster P:s design. Vart hittar Emma och Annikki inspiration och vad är det bästa med att jobba med sin syster? Det får du svar på här!

vr shopping

Syster P smycken.Klicka på plusset i bilden eller på produkterna för att handla. Utcheckning sker med Klarna.

blandat syster p-1

Var hittar ni inspiration till Syster P:s smycken?

– Allt runt omkring oss inspirerar på olika sätt. Människor från olika kulturer, saker vi ser varje dag och platser långt bort som vi upptäcker under resor. Vi tycker om att blanda inspiration från en mängd olika håll, och samtidigt få in allt i det som är kärnan i Syster P-smycken och accessoarer du kan bära varje dag, till många olika tillfällen och outfits.

Hur ser ett av era typiska smycken ut?

– Ett Syster P-smycke är stilrent, välgjort och ger en speciell känsla eftersom det görs för hand, och alla stenar vi använder är naturliga stenar med sin egen historia.Syster P armband.

Klicka på plusset i bilden eller på produkterna för att handla. Utcheckning sker med Klarna.

ringar syster p-1


shopping loggaVeckoRevyn Shopping – Allt inom mode och inredning. Hos VeckoRevyn Shopping hittar du alltid de senaste trenderna. Vi tipsar varje vecka om utvalda produkter och exklusiva samarbeten du inte hittar någon annanstans.
E-handel med Tipser. Betala säkert med Klarna – du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt, och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte är nöjd. Vid frågor: [email protected], 08-410 344 60.

Vad är det att bästa med att jobba tillsammans som systrar?

– Vi kan varandra utan och innan, och vi trivs i hop. Vi delar grundläggande värderingar, och har lätt att fatta gemensamma beslut. Samtidigt har vi delat upp ansvaret tydligt, Emma har hand om allt det kreativa, medan Annikki sköter affärer och ekonomi.

[adSpace placement=”manual”]

Vilket smycke är er personliga favorit?

– Svårt, vi gillar ju allt. Ska vi välja någon så blir det kanske kollektionen Dixxi för Emma, som är till hälften sten och hälften silver eller guld. Enkelt, klassiskt och samtidigt unikt. Annikki är svag för kollektionen Strict som är små smycken, med gnistrande vita stenar och som finns i flera geometriska former.

Syster P örhänge.Klicka på plusset i bilden eller på produkterna för att handla. Utcheckning sker med Klarna.

syster p strict-1

Sist men inte minst, vilket smycke är ett måste i smyckeskrinet enligt er?

– Utan örhängen är det svårt att starta dagen. Det finns ett par för alla tillfällen – jobbet, promenaden, träningspasset, galan och söndagsbrunchen.Syster p rea.

Klicka på plusset i bilden eller på produkterna för att handla. Utcheckning sker med Klarna.

örhängen syster p-1

vr shopping