in

Letar du efter en stickad väst? Här är 11 fina köp

stickad väst dragarbild

Är du sugen på en stickad väst? En med polokrage, en med mönster, en rutig eller en v-ringad? Här är våra favoriter i butik just nu. Mer

Under 2020 kunde vi skåda stickade västar vid alla möjliga tillfällen, och de är minst lika trendiga i år! Har du ännu inte införskaffat dig en så är det hög tid för detta, då den stickade västen är enkel att matcha med det mesta. Vi har valt ut våra favoriter i butik just nu – från budget till lyx.

Lång stickad väst med polokrage

Svart stickad väst från H&M
Svart, höftlång stickad väst från H&M

Denna väst med polokrage, från H&M, är ribbstickad i mjuk kvalité av återvunnen polyester. Läs mer och köp här.

Ribbstickad väst från Lindex

Stickad väst lindex
Beige stickad väst från Lindex

Denna ribbstickade väst hittar du på Lindex och är i en kortare passform med bred, ribbad nederkant. Läs mer och köp här.

Puderrosa stickad väst

Stickad väst gucci
Puderrosa väst från Gucci

Denna puderrosa dröm passar perfekt i vår, när det blir dags att dra fram de pastellfärgade plaggen igen i samband med att solen kikar fram. Du hittar den hos Gucci. Läs mer och köp här.

Mörkgrön finstickad väst

Stickad väst ellos
Mörkgrön stickad väst från Ellos

Saint Tropez har skapat denna stickade, mörkgröna väst i mjuk kvalitet. Kragen är rullad och nederkanten pryds med en ribbstickad kant. Denna kan klickas hem från Ellos och finns även i svart. Läs mer och köp här.

Stickad väst med mönster från H&M

Stickad väst H&M hundtand
Stickad väst från H&M

V-ringad, kabelstickad väst i mjuk kvalitet med hundtandsmönster i svart och vitt. Den finns att köpa på H&M. Läs mer och köp här.

Grå, stickad väst från Ellos

Stickad grå väst Ellos
Grå stickad väst från Ellos

Denna mönsterstickad väst finns hos Ellos. Halsen är rund med en liten, ribbad kant och den har även små sprund i sidorna nedtill. Läs mer och köp här.

Stickad väst från H&M

Stickad väst H&M
Stickad väst från H&M

Denna crémevita väst från H&M är ribbstickad i en mjuk ull- och kashmirblandning med en v-ringning fram och bak. Den är även i en avslappnad passform vilket passar perfekt över en oversize skjorta i din favoritfärg. Läs mer och köp här.

V-ringad stickad väst från Ellos

Stickad väst svart Ellos
Stickad, svart väst från Ellos

En svart, stickad väst från Ellos. Denna väst är i en mjuk kvalité och är av den rakare modellen med en ribbstickad v-ringning och sidosprud nedtill. Läs mer och köp här.

Rutig stickad väst från Monki

Monki väst
Stickad väst från Monki

En mönstrad, stickad väst med blå detaljer och tre mörkblå knappar framtill. Denna hittar du hos Monki och den finns även i svart och ljusrosa. Läs mer och köp här.