in

Spana in stilen: Natalie Portman

natalie portman 8
Spana in stilen: Natalie Portman

Sofistikerat snygga skönheten Natalie Portman är återigen aktuell på vita duken, med Wes Anderson-regisserade ”The Darjeeling limited”. Vi på Veckorevyn.com passar på att kolla in hennes finaste klänningar.

Mer

En röd klänning gör dig till partyts mittpunkt

natalie portman 2

Natalie är nästan löjligt snygg i klänningen längst till höger, som också är den färskaste bilden. Men även för några år sedan var hon söt i rött… Nya filmen ”Darjeeling limited” har premiär i Sverige 25 december.

En skönhet i lila

natalie portman 4

I nya filmen spelar Natalie mot Owen Wilson och Adrien Brody. Nästa år kommer vi även att se natalie i filmatiseringen av ”Den andra systern Boleyn”, där hon spelar systern Anne – och Scarlett Johansson spelar systern Mary.

Dramatiskt i svartvitt och markerad midja

natalie portman 3

Natalie Portman är född i Jerusalem 1981, hennes pappa är läkare och mamman är konstnär. Familjen flyttade till USA när Natalie var tre år gammal, hon är enda barnet. Hon jobbade extra på en pizzeria när hon blev ”upptäckt”.

En modern Audrey Hepburn?

natalie portman 9

Vår tis Audrey Hepburn, har hon kallats av många – bland annat David Letterman, som är ett stort fan av 26-åriga Natalie! Hon har för övrigt varit med i Lettermans show elva gånger…

Smart OCH snygg – med en examen från Harvard

natalie portman 1

I juni 2003 fick hon sin examen från prestigefyllda universitetet Harvard i Boston.

Visst du att hon är barndomskompis med Britney?

natalie portman 7

Softa jordfärger är på senare tid en favorit i Natalies röda mattan-garderob.

Visste du förresten att Natalie och Britney Spears är gamla barndomskompisar, när de var små spelade de i samma musikal på Broadway i New York.

Rakade av håret för en filmroll

natalie portman 5

2005 rakade Natalie av håret för rollen i ”V for Vendetta” – föga förvånande var hon snygg även i den frisyren… Suck.

uggs

LÄS OCKSÅ: Hjälp! Är Uggsen tillbaka? Veckorevyn utreder frågan och kollar in kändisarna som plockat fram den gamla trenden!