in

Sommarens snyggaste sandaler och tofflor

Sommarens snyggaste sandaler och tofflor

Sommaren är här och det är hög tid att släppa ut tårna för att låta dem känna värmen från solen! VeckoRevyns mode-expert Frida Grahn har valt ut säsongens snyggaste sandaler och tofflor. Mer

Sandaler är fötternas bästa vän om sommaren. Här är 37 snygga sandaler, i olika kategorier, att ha som inspiration inför din shopping (eller varför inte klicka hem ett par direkt?).

Klassiska toffeln

Ingen har väl undgått att denna klassiska toffel/sandal har blivit en sko med hög trendfaktor? Sandalen är inte bara fashionabel, utan också ergonomisk! Denna variant passar bra för alltifrån stan och stranden till jobbdagen (beroende på arbetsplats såklart). Här följer fem olika modeller:Klassiska sandaler

Köplänkar, klassiska sandaler: 1 2 3 4 5

Sandaler med snörning och gladiatorkänsla

Exotiskt, grekiskt, sensuellt. Remmar och störningar hör sommaren till. Denna sandalmodell finns i många olika varianter, nätta som rejäla, mörka som ljusa. Passar fint för fest, middag eller dagen på stan.

sandaler gladiator

Köplänkar, gladiatorsandaler: 6 7 8 9 10 11

Enkla sandaler

Enkla, stilrena sandaler är ett säkert kort då de passar i alla lägen och under flera säsonger. Matcha dessa godingar med shorts och t-shirt för en avslappnad outfit, för en mer festlig look är en maxiklänning att föredra.

nätta sandaler

Köplänkar, enkla sandaler: 12 13 14 15 16 17 18

[adSpace placement=”manual”]

Sportiga tofflor

Sportiga och ibland ganska ”plastiga” sandaler blir mer och mer populära. De är tuffa, trendiga och bekväma. Passar bra till mer avslappnade tillfällen som dagen på stranden eller till vardags.

sportiga sandaler

Köplänkar, sportiga sandaler: 19 20 21 22 23 24

Senaste nytt i sandalväg

Älskar du att hitta häftiga modeprylar, sticka ut och testa nya trender? Då ska du spana in dessa sju sandaler.

coola sandaler

Köplänkar, spexade sandaler: 25 26 27 28 29 30 31

Ljusa sandaler

Att bära ljusa sandaler ger fötterna en känsla av solbränna, då fötterna oftast är brunare än de ljusa sandalerna. Dessa modeller är somriga och passar för de flesta tillfällen.

ljusa sandaler

Köplänkar, ljusa sandaler: 32 33 34 35 36 37

Sidan innehåller köplänkar.