in

Så vet du vilka solglasögon som passar dig bäst

ny solglasögon för dam 2020

Solen har äntligen börjat kika fram och det är hög tid att pynta ansiktet med snygga solglasögon. Här är vilka modeller som passar ditt ansikte och de snyggaste bågarna att lägga vantarna på sommaren 2020. Mer

Om det är någon accessoar som inte nödvändigtvis behöver kosta skjortan, men som ändå gör stor skillnad så är det solglasögon. Solglasögon finns i alla prisklasser, färger och modeller. Att tänka på är att om solglasögonen ska bäras en längre stund i solljus är det viktigt att glasen skyddar dina ögon mot solen, vilket tyvärr många budgetvarianter inte gör. Så håll utkik efter polariserat glas!

Hitta rätt solglasögon för din ansiktsform

Det största kruxet är dock inte att hitta snygga glasögon, det finns på allt från bensinmacker till Barneys. Svårigheten ligger oftast i att hitta en modell som passar bäst för ens ansikte. Den här guiden kan ge dig en hint om modeller värda att testa.

how-to-choose-the-right-glasses-for-your-face-3

Solglasögontrender sommaren 2020

För sommaren 2020 hittar vi stora solglasögon i butikerna, men även små spetsiga och smalare fyrkantiga. Solglasögon i cat eye-modell är fortsatt populärt, och vi ser allt från färgglada och leopardmönstrade till svarta med metallbågar.

Solglasögon: 5 favoriter i butik just nu

rosa solglasögon för dam 2020

Vi tröttnar aldrig på den här modellen! Dessa drömmiga rosa är från Chimi Eyewear. Läs mer och köp här.

solglasögon leopard

Kommer leopardmönster någonsin kännas förbi? Dessa i over size-modell hittar du hos & Other stories. Läs mer och köp här.

solglasögon svarta klassiska

Hur snygga är inte dessa klassiska svarta bågar från Corlin Eyewear? Läs mer och köp här.

solglasögon 2020

Stora, fyrkantiga, persikofärgade solglasögon från Chimi Eyewear. Läs mer och köp här.

solglasögon bågar metall

Solglasögon i cat eye-modell med guldiga bågar i metall från & Other stories. Läs mer och köp här.