in

Solglasögon 2018 – så vet du vilken modell som passar dig bäst

solglasögon 2018- vilka passar din ansiktsform?
Solglasögon finns i alla prisklasser, färger och modeller.


Solen har äntligen börjat kika fram och det är hög tid att pynta ansiktet med snygga solglasögon. VeckoRevyn har koll på vilka modeller som passar ditt ansikte och de snyggaste bågarna att lägga vantarna på sommaren 2018. Mer


[adSpace]Om det är någon accessoar som inte nödvändigtvis behöver kosta skjortan, men som ändå gör stor skillnad så är det solglasögon. Solglasögon finns i alla prisklasser, färger och modeller. Svarta Rayban Wayfarer, Aviators eller Clubmaster är tidlösa klassiker och kan faktiskt vara värda att lägga en slant på.

När det kommer till mer spexiga och trendstyrda varianter kan det vara en bra idé att spana in budgetvarianterna, då de tenderar att hålla färre säsonger i modegrad.

Om solglasögonen ska bäras en längre stund i solljus är det viktigt att glasen skyddar dina ögon mot solen, vilket tyvärr många budgetvarianter inte gör. Håll utkik efter polariserat glas.

Hitta rätt solglasögon för din ansiktsform

Det största kruxet är dock inte att hitta snygga glasögon, det finns ju på allt från bensinmacker till Barneys. Svårigheten ligger oftast i att hitta en modell som passar bäst för ens ansikte. Den här guiden kan ge dig en hint om modeller värda att testa.

how-to-choose-the-right-glasses-for-your-face-3

Osäker på din ansiktsform? Här hittar du en bra guide.

Solglasögontrender sommaren 2018

Trenderna 2018 går mottransparent glas, tidlösa klassiker, leopardmönstrade bågar, cat-eye-modeller och modell mindre i solglasögon än vi är vana vid. Våga satsa på en mindre variant, gärna i skarp kulör!

Solglasögon är en accessoar som på ett enkelt sätt kan höja din outfit ytterligare en nivå. Matcha bågarna i färgvalet av dina övriga accessoarer eller bryt en helsvart look med ett par färgade glas.

Här har vi samlat 9 solglasögon som vi gärna skulle bära i sommar.


1. Solglasögon från Gina Tricot. Läs mer och köp här.
2. Solglasögon från Céline. Läs mer och köp här.
3. Solglasögon från NLY Accessories. Läs mer och köp här.
4. Solglasögon från Le Specs. Läs mer och köp här.
5. Solglasögon från NLY Accessories. Läs mer och köp här.
6. Solglasögon från Ray Ban. Läs mer och köp här.
7. Solglasögon från Le Specs. Läs mer och köp här.
8. Solglasögon från Quay Australia. Läs mer och köp här.
9. Solglasögon från Cheap Monday. Läs mer och köp här.