in

Slipp klädpaniken – här är fem looks till festen!

fest

Till sommaren hör glädje, ledighet och festligheter. Det blir ofta många tillställningar och kalas att klä upp sig inför. Det kan dock vara svårt att få till den där perfekta festlooken. För att hjälpa till på vägen kommer här fem olika outfits att inspireras av. Mer

Hur många gånger har det inte hänt att man i ren panik vänt ut och in på hela garderoben knappa tio minuter innan det är dags att bege sig till festen? Alldeles för många gånger! Valet av look hänger på många saker; vilken sida man har vaknat på, hur bra hårdag man har, hur mycket kaffe som druckits under dagen – listan kan göras lång. Det enda vi kan konstatera är att det där med att hitta kläder inför kvällen är en himla krånglig och stressig process. För att motverka denna klädpanik och samtidigt ge inspiration kommer här fem olika festlooks.

Look 1: All black

Vill du ta den enklaste vägen är den helsvarta looken rätt för dig. Den är stilren och säker för de allra flesta tillfällen. En nätt svart klänning tillsammans med en skinnjacka, klackar och naturliga läppar skapar en moderiktig men samtidigt klassisk festlook.

festlook 1

All black: Jacka / Klänning / Läppstift / Armband / Klackar / Väska

 

Look 2: All white

Vågar du synas, följa trender och känna dig sensuell, då är denna outfit som gjord för dig. En till första anblick ganska enkel klänning blir snabbt både festlig och snygg tillsammans med klackar och en fräsch, somrig makeup. Denna look passar för såväl restaurangbesöket i stan som på dansgolvet klockan 02.00.

all white

All white: Klänning/ Klackar / Väska / Highlighter MUS/ Halsband / Highliner 

 

Look 3: Lyxig känsla

Beiga naturliga nyanser ger ett lyxigt, vackert intryck. För att tuffa till en ljus sommarklänning kan du matcha den med en rockig skinnjacka och en cool väska. Behåll gärna andra accessoarer så som skor, mobilskal och smycken i samma stil som klänningen för att förstärka den lyxiga känslan.

lyx fest look

[adSpace placement=”auto”]

Lyxig look: Klänning/ Klackar/ Väska/ Brow highligher/ Jacka/ Mobilskal/ Armband

 

Look 4: Grönt är skönt!

Trotsa sommarens ljusa trender och våga mustiga mörka plagg. Denna svarta jumpsuit tillsammans med den skogsgröna jackan och väskan skapar ren magi. Dessutom fungerar looken året runt med tanke på jumpsuitens längd och de neutrala färgerna på övriga plagg.

festlook 3

Grön är skönt: Mascara/ Jumpsuit/ Klackskor/ Väska/ Jacka/ Armband 

Look 5: Långa längder

Denna look passar för en mer avslappnad fest. Platta sandaler och lång klänning samt kappa ger ett lugnt men samtidigt sofistikerat intryck. Vill du rocka till denna look bär en kortare jacka och klackar till istället.

festlook 4

Långa längder: Sandaler/ Maxiklänning/ Jacka/ Puder/ Väska/ Armband

 

Ytterligare inspiration till festen

Ett tips för dig som inte får till din outfit eller som helt enkelt vill få nya idéer är att googla samt söka på Tumblr och Pinterest. På dessa forum finns en uppsjö av bilder att inspieras av!

klanningar

Pinterestlänkar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 

Denna artikel innehåller köplänkar.

Jacka på dragarbild från Vallgatan12