in

Fånga looken: 20 snygga klänningar till midsommar

drag

Juni har anlänt och midsommar närmar sig med stormsteg. Klänningspaniken är i vanlig ordning ett faktum, så vi har valt ut 20 midsommarklänningar för att förenkla beslutet något. Och det bästa av allt? Det har aldrig varit smidigare att shoppa klänning online! Mer

Valet av midsommarklänning är svårt, då det finns många alternativ att välja mellan. Ett säkert kort är långklänningen, då den är både trendsäker och praktisk för de flesta väderlekar. Maxiklänningen finns i alltifrån enfärgade enkla modeller till färgsprakande mönsterkreationer. Nedan finner ni 20 olika modeller att spana in.

Maxiklänningen

midsommarklänningar 2016bb

Köplänkar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

[adSpace]

Addera en accessoar

För att få den till den där sista touchen i midsommarlooken kan en håraccessoar vara en bra idé. Blommor, hårspännen, diadem och kedjor är några varianter att välja mellan. En snygg konstgjord blomsterkrans är ett trendigt alternativ till den traditionella kransen, om man vill slippa vissna blommor i håret framåt solnedgången. Spana in dessa favoriter (håll/klicka på bilderna för att skrolla/komma till hemsidan.)

Kör på ett säkert kort

Midsommarklänningen kan fortsätta att användas resten av sommaren, tänk därför på att det kan vara smart att välja en klänning du verkligen faller för. En modell som passar perfekt såväl dagen på stan som sightseeingen i semesterparadiset. Här följer några somriga looks att inspireras av.
midsommarklacc88nning2

Sidan innehåller köplänkar.