in

SHOPPING: Klappar till killen

Finns det något som är så svårt som att köpa presenter till pojkvännen, killkompisen och brorsan? Veckorevyn.coms killbloggare Johannes ger dig sina bästa tips! Mer

johannes liten

Hej Johannes, killbloggare på Veckorevyn.com! Varför är det så svårt att köpa presenter till killar?
– För att ni tjejer tror att ni måste komma på århundradets grej så fort ni ska köpa en liten namnsdagspresent, men vi killar är egentligen ganska enkla att tillfredställa.
Om man känner sig osäker, vad finns det för säkra kort som alltid funkar?
– Allt som är personligt uttänkt är förstås supergulligt. Vi killar tänker också ”hur mycket tid och tankeverksamhet har hon lagt ner på den här”, så prislappen är faktiskt helt obetydlig. Ett fint ihopsatt fotoalbum, en tavla eller något du har gjort själv ger alltid pluspoäng, men har du inte tiden – köp en T-shirt, tröja eller en parfym. Så länge det är valt med tanke på killens personlighet så funkar det.
Om man ändå vill försöka hitta den där presenten med det lilla extra då?
– Något romantiskt eller sexigt som man kan göra ihop går förstås hem. Aktiviteter är alltid bra, köp biljetter till en stand up-show eller en konsert, något man kan se fram emot och göra ihop. Skulle jag få biljetter till Coldplay skulle jag göra frivolter!
Det största misstaget tjejer gör när de ska ge bort något till killar?
– Att ge något som man själv vill ha är alltid otrevligt. Nej, jag lovar – din kille vill inte ha ”Sex and the City”-boxen.
Vad önskar du dig själv i julklapp?

– I stort sett vad som helst från American Apparell.
Bästa presenten du någonsin har fått av någon tjej?
– När jag tog studenten fick jag en tavla föreställande Bruce Springsteen. Eftersom jag är ett stort Bruce-fan blev jag väldigt rörd.
Vad ger du själv bort till tjejer?
– I år känner jag att det blir underklädestema. Men är man ihop med mig kan man förvänta sig att ofta hitta stilrena minimalistiskt silversmycken i presentasken.

LÄS OCKSÅ: Johannes blogg

LÄS OCKSÅ: På din önskelista