in

Shoppa världens finaste kärlekskartor (perfekt för dig och älsklingen!)

distansforhallande tips 3

Har du och din darling ett distansförhållande? Eller vill du föreviga vänskapen mellan dig och din BFF? Möjligheterna är många med dessa kärlekskartor från svenska Madde Design, som du kan handla direkt här hos veckorevyn.com. Till 20 procents rabatt dessutom! Mer

När jag bodde utomlands och hade ett distansförhållande var Pinterest min bästa vän. Fullproppad av känslor och längtan efter min partner höll mig uppe om nätterna, scrollandes efter kärleksfulla citat och bilder, för det fick ju faktiskt längtan att kännas lite mildare. Tänk er då vad fint det hade varit med en detalj i hemmet som fick det att kännas som att jag var lite närme min partner, trots att vi var hundratals mil ifrån varandra. Just denna tanke fick paret Michael och Madde som tillsammans har inredningsmärket Madde Design. De skapade en karta där du och din partner, din vän eller hund (you name it), fyller i sina namn och bostadsorter och får en helt egen, unik karta som symboliserar ert band. Nu kan du handla din egen variant här hos veckorevyn.com till 20 procents rabatt. Passa på! ?

vr shopping

Michael, hur uppkom idén till kärlekskartorna?

– Jag och Madde har haft distansförhållande så vi kan verkligen relatera till hur det känns. När vi äntligen flyttade ihop satt vi en dag och funderade på hur vi kunde piffa upp vårt hem. Madde, som är duktig på konst, ritade upp våra favoritstäder Stockholm och Halmstad och det blev till en kärlekskarta. Vi tyckte det var ett fint sätt att visa sin kärlek på. Och det tyckte tydligen många fler: när vi la upp bilden på Instagram fullkomligt exploderade det. Alla ville ha en egen!

distansförhållande tipsKlicka på plussen i bild eller direkt på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

madde design-1

Kärlekstavlorna anpassas efter era namn och bostadsorter och målas upp för hand efter beställning. Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla, Efter köp bekräftas namn och bostadsort som man vill ha på kartan över mail.

 

Hittar du inte din bostadsort? HÄR hittar du alla varianter!

Vad har ni fått för respons på kärlekskartorna?

– Den har varit hur bra som helst. Inte bara från kärlekspar utan även från vänner och familjemedlemmar till exempel. Det är ett väldigt fint sätt att visa sin uppskattning på, vare sig kartan är en gåva eller hänger hemma hos dig.shopping faktaruta

Varför tror ni att de är så populära?

– För att ingen kärlekskarta är den andra lik. Man kan köpa posters som alla har, men en kärlekskarta, den är bara din. Eftersom vi knyter ihop olika städer, gator och till och med länder blir formen på hjärtat aldrig likadan. Man kan koppla ihop allt från två länder till två granngator. Dessutom är de väldigt populära som presenter, särskilt nu i bröllopstider.

kärlekskartor från Madde DesignKlicka på plussen i bild eller direkt på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

madde design-2

Kärlekstavlorna anpassas efter era namn och bostadsorter och målas upp för hand efter beställning. Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla, Efter köp bekräftas namn och bostadsort som man vill ha på kartan över mail.

vr shopping

[adSpace placement=”manual”]

distansforhallande-tips

5 tips för att få distansförhållandet att hålla:

  1. Lita på varandra – om svartsjuka eller oro spökar, ring din partner. Tillit är grundstenen i ett lyckligt förhållande.
  2. Håll kontakten – hur mycket ni vill höras är upp till er, men när man är ifrån varandra mycket är det extra viktigt att visa sin uppskattning till den andre.
  3. Låt inte längtan ta över – se tiden som du är utan din älskling som ett tillfälle att hitta nya vänner, testa nya aktiviteter eller bara lägga tid på dig själv. Att göra det du gillar helt enkelt.
  4. Överraska varandra – bara för att man bor långt ifrån varandra betyder det inte att man inte kan överraska varandra. Skicka över ett litet paket, blombud eller en hälsning i messenger, det för er närmre varandra.
  5. Lyssna på varandra – ett distansförhållande kan vara väldigt svårt och det krävs att ni båda lyssnar på varandra. Är det jobbigt? Prata om det. Tycker din partner att ni ses för sällan? Hitta en lösning. Är det menat, och ni lägger ned tillräckligt med arbete, så kommer det att hålla! ❤️