in

Shoppa sommarens snyggaste skor – från flats till klackar

sommarskor - ballerina, sandaler, klackar

Favoritsäsongen när det kommer till skor är här! Tänk er att vi ÄNTLIGEN får pryda våra sommarfötter i sandaler, ballerina, klackar, flip-flops… Ja, you name it! Veckorevyn.com underlättar letandet för dig och har samlat ihop sommarens snyggaste skor på en och samma plats – så du kan njuta av solen istället ? Självklart kan du handla alla skor direkt här i artikeln! Mer

Sommarskor 2017 – handla direkt hos Veckrevyn.com

Handla ditt nya favoritpar direkt här hos Veckorevyn.com – klicka bara på plussen i bilderna eller på produktbilderna.

vr shopping

Flats är trendigast i år

sommarskor - sandal, ballerina och klackarKlicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

sandaler

shopping faktarutaDen absolut hetaste skon i sommar är den platta. Ett par slip-ins är minst lika sköna på solsemestern som på kontoret och sandaler kan man aldrig misslyckas med. Skinn är materialet vi suktar efter och färgskalan går från silvrig metallic till poppande röd. Love it!

 

Klackar för alla tillfällen

sommarskorKlicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

klackar

Varje skogarderob förtjänar ett par drop-dead-gorgeous klackar. Vi älskar den guldiga klacken från Steve Madden, och de ljusrosa drömmarna får gärna pryda våra fötter på såväl sommarfester som soliga promenader på stan. Vilken är din favorit?

Ballerinaskon – en återkommande favorit

sommarskor - ballerina, sandaler, klackarKlicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

Sommarskor – ballerina

Vad vore sommaren utan ett par ballerinaskor? Vi är fast för denna enkla och sköna skomodell som passar till det mesta. Extra trendigt i sommar är den snörade varianten med spetsig tå. Vi vill ha alla! ?

vr shopping