in

Säg hej då till dåliga outfit-dagar – detta ska du ta på dig när du har klädpanik

klader dragare

Hur många gånger i veckan står du och tittar in i garderoben på morgonen och inte har någon aning om vad du ska ha på dig? Typ varje dag? Jag med. Men nu är problemet löst! Mer

Din gråa tröja känns tråkig till dina jeans, du hittar inga snygga skor till din blåa klänning och du hittar ingen rolig topp att ha på dig till din kjol. Känner du igen dig?

Att ha klädpanik på morgonen är inte roligt, ändå händer det typ var och varannan dag. Det känns som om att inga kläder är snygga, inga kläder känns rätt – och inga kläder matchar.

Men Refinery29 tipsar om en knep som är så bra, och så enkelt, till nästa gång du har bråttom att hitta kläder du kan ha på dig.

Klä dig monokromt! Svart på svart är en klassiker som alltid funkar, men det gör såklart alla andra färger tillsammans också. Blått med blått, grått med grått, rosa med rosa. Om man bär kläder i samma färgskala ser ens outfit genomtänkt ut, och allt kommer matcha! Om du tycker att det blir för tråkigt med bara en kulör i din outfit kan du alltid liva upp den med accessoarer i andra färger.

Se inspo nedan.

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss