in

Olsen-systrarna bjöd på fest

olsenmode klader 8
Olsen-systrarna bjöd på fest

Mary-Kate och Ashley Olsen bjöd in till kändisfest i London, för att göra reklam för sin nya, lyxiga kläkollektion The Row. Kolla in vilka som kom på Olsens party.

Mer

Tvillingarna Olsen är inte nya i klädbranschen – deras namn har manglats ut på miljoner plagg till tonårstjejer i USA se senaste åren. Men nu gör de för första gången kläder de själva drömmer om, i form av lyxiga designermärket The Row.

The Row lanserades på varuhuset Harvey Nichols i London i veckan, och systrarna var på plats för att bjuda in till fest. Veckorevyn.com kollar in kändisminglet.

olsenmode klader 1

Jo, Amy Winehouse är också pytteliten… Men systrarna är mindre.

olsenmode klader 7

Enligt affärstidningen Forbes tjänade systrarna Olsen 40 miljoner dollar under 2006. Vi gissar att de inte kommer bråka om pengar de närmsta åren… Men man vet aldrig.

olsenmode klader 5

Mary-Kate kom i fluffig pälsjacka och svartvit outfit. Svart och vitt och enfärgat dominerar i The Rows första kollektion.

olsenmode klader 6

”Den här gången vill vi hålla koll på vartenda plagg i kollektionen, och vara med i processen av hur, när och var den lanseras”, meddelar Ashley.

olsenmode klader

Vackra toppmodellen Lily Cole missar sällan ett modeparty i London.

olsenmode klader 9

Socitetshoppan Annabel Nielson och sångerskan Amy Winehouse.

geldof

Ännu ett par ”it”-systrar: Peaches och Pixie Geldof.

RÖSTA: Hur går det för Olsens nya klädmärke?

olsen mode

Här är de första modellbilderna från premiärkollektionen av The Row. Kvalitet är viktigt, liksom att det är mycket lyxiga basplagg. Temat är enkelt, enfärgat – och svindyrt!