in

Off shoulder-toppen, ett måste 2016!

De snyggaste off shoulder-topparna 2016

Ett av de trendigaste plaggen denna säsong är off shoulder-toppen. Den populära toppen, där axlarna är bara, ses på många kända modebloggare och går att finna i nästan varje klädbutik. Off shoulder-toppen kan komma att bli ett av sommarens hetaste plagg! Mer

Off shoulder-toppen finns i många olika varianter. Alltifrån romantisk i ljus spetsmaterial till mer stilren enfärgad modell. Det finns även mönstrade, korta, långa, tunna och tjocka toppar. Nedan finner ni 18 olika varianter.

De bästa off shoulder topparna 2016

Toppar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Så stylar du off shoulder-toppen

Toppen kan matchas på en rad olika sätt. Till festival, shoppingdagen eller middagen. Bär ett par mörka byxor och klackar till en enfärgad enkel topp och du har en festlook. En romantisk kortare topp tillsammans med ett par slitna jeansshorts och boots skapar tillsammans en festivalkänsla. Jeans och sandaler kombinerat med en ljus topp passar bra under shoppingdagen. Våga bära samma topp vid olika tillfällen för att maximera dess användningsområde. Men satsa gärna på flera olika modeller för variation i era outfits också!
Så stylar du din off shoulder-topp

Vardagslook: Topp / jeans / sandaler / solglasögon

Festivallook: Topp / shorts / hatt / boots

Festlook: Topp / byxor / klackskor / väska

Off shoulder-toppen har på senare tids burits av stora modenamn så som Janni Delér, Angelica Blick och Kenza Zouiten. Låt er inspireras av dessa fem olika outfits av fem grymma modebloggerskor.

 

Snygga outfitsmed off shoulder-topp

Inspo: Janni Deler / Lisa Olsson / Kristin Sundberg / Angelica Blick / Kenza Zouiten