in

Nu finns det ett par lårhöga Uggs (nej, vi skojar inte)

uggs skor

Längtar du tillbaka till 00-talet då Uggs hade sin storhetstid? Då är de här skorna definitivt något för dig! Mer

Förra året var det Birkenstocks som gjorde en rejäl comeback, och detta året verkar det vara Uggsen som kommer igen – i ny tappning.

Det franska märket Y/Project visade under onsdagen på Paris Fashion Week Mens deras samarbete med Ugg. Resultatet? Lårhöga, oversize Uggs. Eller som Y/Projects kreativa chef, Glenn Martens, kallar dem; ”som att sätta dina fötter i en varm kanna med smör”. Och ja, vem säger nej till det?

– Jag tänkte varför inte… doppa hela benen. Så vi bestämde oss för att designa en Uggsko som klättrar ända upp till skrevet och täcker hela benet, säger Marten i ett pressmeddelande.

Martens fortsätter:

– De klassiska Uggsen är en av de mest igenkännliga skorna i historien. De är tidlösa och utmanar designmode i ett statement över hela världen. Y/Project handlar om utmaningar. Sedan vi lanserade har vi twistat om de rådande koderna, vi har utmanat det acceptabla och triggat människor att sätta fokus på det oväntade.

Och ja, oväntat kan man minst sagt säga. För vem hade kunnat förutspå ett par megastora Uggskor egentligen?

Det är fortfarande okart när de lårhöga Uggsen kommer släppas, och vad de kommer kosta. Men Y/Project brukar inte direkt spara på krutet när det kommer till prislappen, så det gör de nog inte denna gången heller.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss