in

Nikes nya Fanny Pack Slides är den ultimata sommar-skon

fanny pack slides nike

Nike kommer snart lansera en ny sandal som kommer ge oss fria händer i sommar — Fanny Pack Slides kan bli sommarens smidigaste sko!
Mer

Att en sko kan ha fler funktioner än att vara just en sko visste vi inte, men nu ger Nike oss lösningen på de eviga problemet under sommaren – var man stoppar sina värdesaker!?

På sommaren vill vi bära så lite som möjligt, varken kläder eller väska. Nike har tagit problemet på allvar och gett oss en sandal vi inte visste att vi väntat på. När du ligger på stranden och ska gå iväg från handduken ett tag men inte vill lämna dina värdesaker, finns skon där. Eller när du lämnar hemmet utan jacka eller väska och har händerna fulla av nycklar, plånböcker och mobil, ja då finns skon också där.

Nikes Fanny Pack Slides är som en magväska — fast på foten!
screen shot 2018 06 01 at 10 56 11

Nike är en av alla som gjort sandalen trendig igen, bland annat med sina Nike Benassi JDI Slides och de är nu lika socialt accepterat att bära dem på fest som på stranden. Nikes nya innovativa sandalerna visar verkligen att de inte finns gränser för sandalmodet, och tur är väl de för de är ju så sköna! Fanny pack sandalen kommer komma i svart, svart/rosa och grön/blå och kosta som deras tidigare sandaler men ännu finns inget datum för släppet av kollektionen.

Vi visste verkligen inte att vi skulle gilla detta, men vi kinda’ do!

screen shot 2018 06 01 at 11 00 25
screen shot 2018 06 01 at 11 25 53