in

Nelly släpper kollektion med couture-designern Ida Lanto – shoppa den här

ida lanto nelly.com

Vill du köpa en couture-klänning från Ida Lanto till en bråkdel av priset? Det kan du nu göra, tack vare ett samarbete Lanto gör med Nelly.com Mer

Nelly.com har tidigare haft flera olika samarbeten med designers, men under måndagen släpper de sitt första couture-samarbete någonsin. Det är ingen mindre än Ida Lanto, som bland annat designat klänningar till prinsessan Sofia, som har gjort kollektionen. – Inspirationen till kollektionen kommer från några personliga favoriter bland mina coutureklänningar, där enkla silhuetter med det lilla extra möter en välarbetad passform. Klänningarna symboliserar och har namngetts efter starka, självständiga kvinnor som inte är rädda för att synas och ta plats. Det känns fantastiskt att få nå ut till en bredare kundgrupp genom samarbetet med Nelly.com, berättar Ida Lanto i ett pressmeddelande. Kollektionen består av fem lyxiga aftonklänningar, varav två är samma modell men i olika färger, med en prislapp som är tio gånger lägre än det Lantos klänningar brukar kosta. Så, om du har drömt om att äga en av hennes klänningar men inte riktigt haft budget så bör du passa på nu! Sugen? Här kan du se och köpa alla klänningar:

Lilou dress:

Lilou är en stark, självständig och vacker hjältinna. Hon har mycket integritet, står för sin sak och aldrig rädd för att ta plats. nelly ida lanto samarbete Läs mer och köp här.

Aurore dress:

Aurore är vår guldskimrande solnedgång. Hon är en nyfiken drömmare med mycket lekfullhet och charm som sprider glitter vart än hon går.Läs mer och köp här.
 

Corali dress i svart:

Corali är en juvel som har skapats fram av koraller från havet. Hon förför oss med sin sensuella, gnistrande och feminina siluett.Läs mer och köp här.

Coarli dress i ljusrosa:

Läs mer och köp här.

Flora dress:

”Flora är vår gudinna av blomster. En passionerad romantiker som älskar att uttrycka sig, visa känslor och sprida kärlek.” Läs mer och köp här. Prenumerera på VeckoRevyn och få 5 nummer + ett lyxig kit från Pure Mineral för bara 199 kr. 
Nytt nummer VeckoRevyn

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.