in

Musik non stop: 15 trådlösa hörlurar

horlurar-tradlosa-header

Tycker du om att koppla bort och koppla av så kan ett par schyssta hörlurar hjälpa dig att hålla världen borta en liten stund. VeckoRevyn har spanat in vad som finns på marknaden just nu. Mer

Oavsett om man pratar i telefon, lyssnar på en podcast eller kör favoritmusiken på hög volym så är riktigt grymt ljud väldigt viktigt. Det finns en mängd olika sätt att göra det här på, och en mängd olika hemelektronik att välja mellan. VeckoRevyn har spanat in de bästa och mest prisvärda hörlurarna, men också högtalarna, på marknaden just nu. En riktigt härlig julklapp till dig själv eller någon du tycker om!

In-ear-hörlurar med bra ljud

För den som föredrar öronsnäcka framför en omslutande hörlur runt örat är in-ear-hörlurarna ett bra val.
in-ear-horlurar-2 1. Hörlurar från Samsung som lovar toppklassig ljudkvalitet med djup bas, kristallklart ljud och hela fem timmars batteritid vid användning. Läs mer och köp här.
2. Hörlurar från JBL med bra bas och djup och kraftfull ljudbild. Batteriet räcker för upp till sex timmars kontinuerligt lyssnande. Läs mer och köp här.
3. Trådlösa in ear-hörlurar från Kreafunk med handsfree och knapp för att kontrollera musik och samtal samt speltid upp till fyra timmar. Läs mer och köp här.
in-ear-horlurar4. Hörlurar från Marshall med ergonomisk passform och med kraftfullt och välbalanserat ljud i 12 timmar på en laddning. Läs mer och köp här.
5. In-ear-hörlurarfrån Urbanears som lovar ett brusfritt ljud med balanserad bas. Läs mer och köp här.
6.  Hörlurar från Happy plugs som ger en låg, rik bas och bra ljud samt 5-timmars uppladdningsbar batterilivslängd. Läs mer och köp här.

Helomslutande hörlurar med skön passform

Stilrena lurar med både grymt ljus och utseende. Tycker du inte om att plugga in lurarna direkt in i öronkanalen så välj helomslutande lurar.

horlurar-tradlosa-1 1. Hörlurar från Skullcandy med aktiv brusreducering och 24 timmars batterilängd. Tio minuters laddning ger fem timmars användning. Läs mer och köp här.
2. Hörlurar från Marshall med grymt ljud och med brusisolering. En enda laddning ger 30 timmars speltid. Läs mer och köp här.
3. Hörlurar från Sennheiser med djupt, skarpt, autentiskt och kraftfullt ljud. De har brusreducering och batteriet räcker för upp till 20 timmars lyssnande. Läs mer och köp här.

horlurar-tradlosa-24. Rosa trådlösa hörlurar från Kreafunk med batteritid upp till 14 timmar. Läs mer och köp här.
5. Hörlurar från Urbanears med tvättbara kuddar och huvudband. Dessutom med reflekterande material och upp till 14 timmars batteritid. Läs mer och köp här.
6. Trådlösa hörlurar från iEar med aktiv brusreducering och batteri som räcker för upp till 15 timmars lyssnande. Läs mer och köp här.

horlurar-tradlosa-37. Trådlösa hörlurar från JBL med rejäl bas och imponerande ljud. Batteriet ger dessutom 11 timmars lyssning på en laddning. Läs mer och köp här.
8. Högklassiga hörlurar från Bose som har tre olika brusreduceringsnivåer, grymt ljud och upp till 20 timmars speltid per laddning. Läs mer och köp här.
9. Trådlösa hörlurar med brusreducering från Sony med hög komfort och batteritid på 35 timmar på en laddning. Läs mer och köp här.

Små och snygga högtalare med grymt ljud

Lyssnar du hellre på musik tillsammans med någon och inte vill tumma på kvalitén så finns det riktigt grymma (och snygga) högtalare till bra pris som håller hög standard.

tradlosa-hogtalare1. Högtalare med bluetooth från Kreafunk med 360graders design som går att koppla ihop med andra enheter. Upp till 20 timmars speltid på en laddning. Läs mer och köp här.
2. Högtalare från Marshall med inbyggd bluetooth. Med en  välbalanserad bas och ett klart mellanregister levererar Acton en grym ljudupplevelse. Läs mer och köp här.
3. Liten högtalare med stort, detaljrikt och bra ljud från Bose. Högtalaren har inbyggd bluetooth och kan kopplas ihop med fler enheter. Läs mer och köp här.