in

MODE: Streetstyle

Ny torsdag betyder ny streetstyle på Veckorevyn.com! Spana in och inspireras av de snyggaste outfitsen just nu. Mer

Nina Castenskiold, 21

1

– Skorna är köpta på Judiths Second hand, tightsen är från Stuk och lackkjolen från American Apparel. Svart tröja från Monki och kofta och kappa från Whyred. Halsduken är från Carin Wester och glasögonen kommer från Prada. Tygpåsen fick jag när jag köpte skor från Acne.

Madeline Linderholm, 18

2

– Skorna är från H&M Divided och strumpbyxorna är gamla som gatan. Jag har mammas nattlinne som klänning, väskan är second hand och munkjackan från Acne. Skärpet är från barnavdelningen på H&M och halsduken är också därifrån.

Cassandra Rhodin, 27 och Roxane Von Gerber, 17

3

Cassandra: – Skorna är från Rodebjer, jeansen från Cheap Monday och kappan från Ann-Sofie Back.

Roxane: – Skorna är köpta på Stadsmissionen och strumpbyxorna från H&M. Den röda jackan är second hand och väskan är köpt på Myrorna.

Sara Hellman, 21

4

– Gummistövlarna är från Viking och tightsen och jackan är från H&M. Klänningen är från Diesel, randiga koftan är köpt på Zara och halsduken kommer från Indiska.  Fransväskan är ett nätfynd från Asos.com.

Nathalie Nilsson, 18

5

– Skorna är köpta på Topshop och koftan kommer från Vila. Klänningen, tygkassen och den röda T-shirten kommer från Monki. Halsbandet är från Cubus, jackan från H&M och mössan är köpt på Åhléns.

Ester Enoksson, 19

6

– Skorna är köpta på Din Sko och strumpbyxorna och kappan är från H&M. Sjalen är från Indiska och väskan kommer från 10-gruppen.

Maria Oskarsson, 22

7

– Skorna är tre år gamla, minns inte vart de kommer ifrån. Strumpyxorna är från H&M och munkjackan är från Ted Baker. Kappan är från Zara, mössan hittade jag hemma och väskan är från Gucci.