in

MODE: Streetstyle

Torsdag och dags för streetstyle igen på Veckorevyn.com. Denna vecka dominerar blått och svart Stockholms fashionistas! Mer

1

SARA MIKAELSDOTTER LEVIN, 17
– Stövlarna är från Gant, kappan från Zara och väskan från Mulberry. Klänningen och halsduken kommer från H&M.
Hör att du inte är från Stockholm?
– Nej faktiskt inte, jag bor i Linköping och har åkt upp till Stockholm med en kompis för att shoppa över dagen!

2

JACQUELINE ANDRÈN, 17
– Skorna är från Skopunkten, tröjan är köpt på Monki och leggingsen är från Gina Tricot. Jeansjackan är en gammal Lee och väskan Louis Vuitton.
Jeans eller klänning?
– Jag är nog mer en jeanstjej till vardags, men jag använder klänning till fest. Jag lägger ner cirka 700 kronor i månaden på kläder och shoppar gärna på H&M, de har väldigt bra basplagg!

3

ELSA CRAFOORD, 18
– Stövlarna är från Gant, halsduken från Zara och den blommiga klänningen är från Topshop. Koftan är från Boomerang och skinnjackan är från H&M. Leggingsen är köpta på Weekday och väskan är från Mulberry.
Hur mycket handlar du för i månaden?
– Jag lägger runt 3 000 på kläder i månaden. H&M är alltid bra och jag handlar mycket där! Jag handlar även en hel del second hand och jag gillar Beyond Retro i SOUK-gallerian. Senaste köpet var en ”neverending” halsduk från Design House.

4

CAISA EKWALL, 19
– Skorna är från Vagabond och jeansen är från Cheap Monday. Jackan från We har jag lånat av en kompis och sjalen hittade jag i pappas garderob.
Var får du inspiration ifrån?
– Det är lite klyschigt men kändisbilder får jag mycket inspiration ifrån. Jag gillar Keira Knightleys stil! Hon ser jämt avslappnat snygg ut, som om hon bara slängt på sig något. Men jag blir inspirerad av folk på stan eller i skolan också.

5

JOHANNA ANDERSSON, 18
– Skorna är från Din Sko, strumpbyxorna från Indiska och kappan från H&M. Skjolen, tröjan och halsduken är från Monki.
Favoritplagg?
– Jag älskar min gråa tröja från Monki, den funkar till allt. Monki är verkligen en butik i min stil, jag hittar jämt någonting som jag vill ha! Senaste köpet därifrån var två par byxor i samma modell, fast olika färger (beige och svart) för 200 kronor styck. Som hittat!

6

LOUISE OSCARSSON, 17
– Stövlarna är från Din Sko och väskan är köpt i Spanien. Skinnjackan, jeansen och skjortan är från H&M.
Vart shoppar du mest?
– Jag handlar väldigt mycket på H&M och Zara! De har bra baskläder och det finns alltid något i min stil där. Senaste shoppingfyndet var faktiskt skjortan och den är från H&M:s herravdelning. Den perfekt på längden för att bara ha leggnings under och lagom stor. Så, jag rekommenderar att kolla in herravdelningarna ibland! 

7

PAULINA ANDRÈN, 18
– Skorna är från Skopunkten, mössan från Lindex och skjortan är second hand. Kappan och strumpbyxorna är från H&M
Blir det mycket secondhand?

– Ja, jag handlar väldigt mycket second hand. Bästa butiken är Myrorna, billigt och bra! Jag lägger väl ner runt 600 spänn i månaden på kläder.

LÄS OCKSÅ: Stilsäkra budgetsmycken