in

MODE: Streetstyle

Torsdagar betyder streetstyle här på Veckorevyn.com. Denna vecka har vi plåtat tjejerna som visar att den personliga stilen inte bara är en myt utan säsongen största trend! Mer

Frida Rytterström, 18 och Johanna Lundström, 18

1

Frida: – Skorna, kjolen och koftan är second hand, strumbyxorna från H&M och jackan kommer från Oasis. Väskan är från Gina Tricot.

Johanna: – Skorna är från Bronx, strumbyxorna är köpta på Ica och kjolen har en kompis sytt. Skinnjackan är från Stuk och sjalen kommer från Killah.

Amanda M´balire, 19

2

– Skorna kommer från H&M och jeansen från Stravitaries. Jackan är vintage från Ibiza och väskan är second hand. Blå body från från Many Rooms i Barcelona och scarfen från Aloha, också i Barcelona.

Emelie Henriksson, 20

3

– Skorna kommer från Zaks Second Hand, jeansen och väskan är köpta på H&M. Koftan hittade jag hemma och skinnjackan kommer från 118 läder och skinnhandskarna med rosett fyndade jag på Glitter! Hatten har mamma gjort.

Sofie Nordin, 18

4

– Skorna är Converse, jeansen och tröjan är från Cheap Monday. Skinnjackan är från JC, halsduken från H&M och mössan är köpt på Lindex. Väskan köpte jag på Cypern i somras.

Elin Engström, 19

5

– Skorna är från New Ballance, byxorna är Miss Sixty och jackan kommer från Nike. Halsduken köpte jag på JC för några år sedan och mössan är från Topman.