in

MODE: Streetstyle – vinterspaning

Torsdag och ny streetstyle igen på Veckorevyn.com! Denna vecka spanar vi in hur stockholmstjejerna klarar vinterstilen. Mer

1

MALIN BERG, 20
– MC-bootsen är från Wedins, strumpbyxorna är köpta på Åhléns och klänningen från Kappahl. Skinnjackan är från Odd Molly och väskan är från Urban Outfitters. Sjalarna hittade jag hemma i en byrålåda.
Favoritbutik?

– Jag handlar en hel del second hand, så favoriten är Beyond Retro på Mäster Samuelsgatan. Senaste fyndet var en väska med lång axelrem och jättefint mönster. Jag lägger cirka 1 000 kronor i månaden på kläder.

2

STEPHANIE STRAUCH, 19
– Skorna är Vagabond, strumpbyxorna och koftan är från Indiska. Jackan är köpt på Mango, väskan är mormors gamla och halsduken köpte jag i Tallin.
Hur mycket pengar lägger du varje månad på shopping?
– Jag spenderar alldeles för mycket pengar på shopping, cirka 5 000 kronor i månaden. Jag handlar väldigt mycket på Monki. Jag gillar deras stil och de har alltid de senaste. Om jag vill ha lack så är de först med det och om jag vill ha prasseltyg så finns det där!

3

SUSANNE TIRZIU, 23
– Skorna och väskan är second hand. Jeansen är från Acne, jackan från Tiger och T-shirten Malene Birger. Nya glasögon från Rayban.
Var handlar du mest?
– Jag jobbar på NK så det blir en hel del därifrån. Favoritmärket är Acne, jag får kläder av min pojkvän som arbetar på deras kontor. Jag gillar deras kollektioner och de har alltid bra jeans!

4

AMANDA HAMBERG, 20
– Skorna är från CC i Sturegallerian, jeansen från Replay och jackan Kejo. Pälsmössan är från Day, halsduken från DKNY och tröja G-Star. Väskan är Marc by Marc Jacobs.
Har du något favoritmärke?
– Mitt favoritmärke är Odd Molly. Men just nu älskar jag verkligen min nya väska från Marc by Marc Jacobs. Jag lägger ner cirka 10 000 kronor på kläder varje månad.

5

IDA HÖGSTRÖM, 22
– Stövlarna är från Bianco, klänningen och kavajen är second hand. Jackan är från 2707.
Handlar du mycket second hand?
– Ja, det blir mycket second hand-shopping och den bästa butiken i Stockholm är helt klart Beyond Retro!

6

CAROLINE JÄRGREN, 19
– Stövlarna är från Mixage, strumpbyxor, halsduk och tunika från H&M. Skinnjackan är från Rocko Barocko och väskan är från Kathy.
Handlar du mycket på H&M?
– Ja, jag handlar mycket  basplagg på H&M och lägger mer pengar på accessoarer. Jag älskar skor från Karen Millen!

LÄS OCKSÅ: Kopiera Chloe