in

MODE: Streetstyle – Söder

Dags för årets andra streetstyle på Veckorevyn.com. Den här veckan inspireras vi av Stockholms fashionistas på Södermalm! Mer

1 kopia

DAMLA KILICKIRAN, 16
Vad har du på dig?

– Skorna är köpta på Monki, mina lila leggings är från Weekday och kappan är från Weekdays second hand-avdelning. Väskan är köpt på Myrorna.
Hur skulle du beskriva din stil?
– Väldigt blandad! Men typiskt mig är T-shirts med tryck. Jag handlar mycket second hand och den bästa butiken i Stockholm är Life is good!

2 kopia

KLARA SUNESSON, 17
Vad har du på dig?
Skorna är Cheap Monday, strumpbyxorna från Gudrun Sjödén och kappan fyndade jag på loppis för fem kronor. Väskan har jag ärvt från mormor, halsduken från en japansk second hand-butik och glasögonen är från Rayban.
Var shoppar du mest?
– Jag shoppar mest på en loppis som ligger på Frösön uppe i Jämtland, där kostar allt fem kronor!

3 kopia

JOELLE AUNE, 17
Vad har du på dig?

Stövlarna är från Vagabond och skinnjackan från Zara. Mössan är från H&M, väskan från Bazaar och skinnhandskarna från Wedins. Klänningen är mammas gamla partyklänning från 80-talet.
Vad står höst upp på shoppinglistan?
– En svart body stod högst upp på listan, men jag fyndade en idag på Monki för 90 kronor! 

4 kopia

SANNA FRID, 20
Vad har du på dig?

– Skorna är från Din Sko, tights från Urban Outfitters och kappan är från H&M. Halsduken hittade jag hemma och pälskragen är från Fårö. Väskan är köpt på Myrorna.
Vad har du shoppat idag?
– Idag har jag handlat två par byxor från H&M. Jag lägger cirka 15 000 kronor i månaden på shopping…

5 kopia

FRIDA LIND, 18
Vad har du på dig?

Stövlarna är från Scorett, strumpbyxorna och vantarna är från H&M. Klänningen är köpt på Vila, kappan är från Burberry och väskan är från Banana Republic.
Hur mycket pengar lägger du på shopping varje månad?
– Jag tycker att jag shoppar för mycket! Men det blir runt 4 000 kronor i månaden, 90 procent av allt jag köper är klänningar. Jag älskar flickiga klänningar med söta mönster!

6 kopia

SOFIA WINBERG, 20
Vad har du på dig?

– Stövlar från Rizzo, jeans från Denim for Girls och jacka från H&M. Väskan är från MQ, pälsmössan är köpt i en second hand-butik i Amsterdam och sjalen är från Stockholms stadsmission.
Vilket är ditt favoritplagg i garderoben?
– Jag gillar enkla klänningar, jag har inget favoritmärke men jag handlar gärna second hand från Stockholms stadsmission!

LÄS OCKSÅ: Är du mobilberoende? Testa dig här!