in

MODE: Streetstyle – snygg i svart

Torsdag och ny streestyle på Veckorevyn.com! Idag kollar vi in Stockholms fashionistor som visar att svart inte alls behöver vara tråkigt. Mer

1

LOTTA CLASSON, 27

– Stövlarna är gamla och vet inte vart de kommer ifrån. Jeansen, tröjan och jackan är från H&M. Mössan är från Tjallamalla och väskan Fossil. Sjalen har jag köpt i någon butik i Malmö.
Favoritbutik?
– I Sverige handlar jag mcyket på ,H&M men jag älskar Urban Outfitters utomlands, butiken finns ju inte hemma i Malmö. De har alltid snygga prylar och de har allt! Men jag gillar också märket Forever 21.

2

SIMONE ERICSSON, 18

– Skorna och strumpbyxorna är från H&M. Koftan och halsduken är från Myrorna och väskan från Erikshjälpen.
Vart handlar du mest?
– Det blir mycket second hand, men utbudet i Sundsvall är inte så stort. Så jag är här i Stockholm och shoppar över dagen, här finns det så många butiker! I Sundsvall finns bara två second hand-butiker. Jag lägger ner cirka 3 000 kronor i månaden på kläder.

3

ELIN HÖKBY, 17

– Skorna är från Sneakers n Stuff, jeansen är från Cheap Monday och linnet är från Weekday. Halsbandet är från H&M:s barnavdelning och munkjackan är också från H&M.
 Vad skulle du aldrig ta på dig?
– Jag gillar inte jackor över huvud taget! Vinterjackor, kappor det är inte min grej. Stövlar med klack går också helt bort, det är inte fult men det passar inte på mig. Men Puma-skorna som jag haft ett halvår kostade 850 kronor  och är det bästa jag köpt, de är sköna varma och passar till allt!

[adSpace placement=”auto”]

4

ELLEN ANDERSSON, 21

– Skorna och koftan  är från Monki. Strumpbyxorna och väskan är från H&M, skinnjackan och mössan är från Tjallamalla. Vantarna har mamma gjort åt mig.
Vad har du shoppat?
– Jag hittade en fin, svart klänning till nyår på Weekday. Jag handlar mycket second hand och jag gillar Weekday och Tjallamalla. Köpenhamn är shoppingstaden nummer ett, speciellt när det gäller secondhand. Men i dag hittade alltså jag nyårsblåsan här i Stockholm!

5

HANNA KRETZ, 18

– Skorna är från Monki, jeansen är Cheap Monday, blusen är från H&M och koftan från Flash, örhängen är också från H&M, jackan är Solouniko Design och tygkassen är från Under.
Favoritplagg?
– Jag hittade en klänning i mammas garderob av ett 50-talstyg som hon lät sy. Jag älskar den! Jag shoppar på H&M och en del second hand och lägger runt 400 kronor i månaden men framför allt hittar jag användbara saker i mina föräldrars garderob.

 

7

EMILY ANGER BERGSTRÖM, 18

– Skorna är från Adidas, jeansen har jag fått av min kusin, koftan och T-shirten är från Zara i Barcelona. Väskan är min farmors gamla från Mondi och jackan är från H&M.
Vart får du inspiration ifrån?
– I dag är jag väldigt vardagsklädd men jag får inspiration av lite allt möjligt. Jag gillar verkligen Rachel Bilsons stil men jag sätter på mig det jag känner för, att klä på sig är ett sätt för mig att uttrycka mitt humör.

LÄS OCKSÅ:  På önskelistan