in

Mary-Kates skochock!

ashley olsen gala 7
Mary-Kates skochock!

Dagens mest omdiskuterade skor: Mary-Kates knallrosa platåskor. Hatar du eller älskar du? Är de fula eller fantastiska? Kolla in bilderna och lägg din röst!

Mer

ashley skor ebba

Kommentarerna rasar i modebloggar – är de fula eller bara helt fantastiska? Vad tycker du? Billiga är de i alla fall inte. Skorna kommer från Giambattista Vallis vårkollektion för 2008 och har redan synts på Victoria Beckham. Kanske inte så konstigt, då det var fotbollsfrun som ”inspirerade” Valli till att skapa skon.

ashley olsen gala 5

STYLINGTIPSET: Ös på med accessoarer för att ”dressa ner” fina klänningen på smokingfesten, precis som Mary-Kate. En bohemchic väska istället för en klassisk aftonväska hjälper också.

ashley olsen gala 2

Det var på en smokingfest för välgröande ändamål i New York som systrarna Olsen dök upp, båda två i kritvitt. Inte helt lätt att skilja dem åt nu när båda är blonda…

ashley olsen gala 1

Ashley, som vanligtvis är snäppet mer elegant och klassisk än sin tvillingsyster, valde en lite enklare modell på klänning, en avslöjande, hellång sidenklänning i minimalistisk T-shirtmodell.

ashley olsen gala 4

LÄS OCKSÅ: Vem är inne? Vem är ute? Läs Quetzalas heta lista, bara på Veckorevyn.com! Ny lista varje fredag…