in

Loppis på nätet

bloppis
Loppis på nätet

Alltid velat ha Frejas klänning? Nu har du chansen att köpa plaggen modebloggerskorna inte längre vill ha – på en bloggloppis.

Mer

bloppis

Nu har flera modebloggerskor (och några exbloggare, bland annat Veckorevyns gamla skönhetsbloggare Lisen!) gått ihop tillsammans för att skapa en bloppis – bloggloppis. Tanken är att tjejerna med stora och överfulla garderober ska kunna sälja sina plagg till läsarna. Istället för att springa runt på loppisar ska du enkelt kunna klicka hem dig plagg från bloggerskorna.

Vi tog ett snack med Hanna Fridén om bloppisen – och om kläderna hon inte säljer!
– Nej, det stämmer. De andra tjejerna har börjat lägga ut plagg men jag har inte hunnit än.
Varför skulle någon vilja köpa ett plagg du inte villa ha längre?
– Jag tänker mer sälja kläder som inte passar i storlek längre, som jag fortfarande tycker är snyggt. Det tycker jag är schysstare.
Hur många sådana plagg har du i din garderob just nu?
– Oj… jag har minst 30 par byxor jag inte kan använda. Alla är midjehöga och sådär rätta i tiden.

bloppisklanning

Någon goding som du håller inne på?
– Ja, jag har ett par jättesnygga midjehöga byxor från Versace som är stora favoriter. Det var det första dyra plagget jag köpte. Tar jag på mig dem nu får jag tarmvred, jag kan verkligen inte ha dem längre!
Nätshoppingstips för den sugne?
– Jag tycker man kan tänka efter innan man köper, och inte klicka hem det bara för att det är billigt… Jag är en dålig nätshoppare själv, men ett tips kan vara att kolla upp vad frakten blir och vad t.ex skor väger.

Tjejerna som är med:

Rebecca Simonsson, Lisen Sundberg, Erika Johnsson, Frida Fahrman, Freja Kjellberg, Hanna Fridén, Nathalie Berg, Johanna Englund, Anine Bing, Anna Hibbs, Signe Siemsen och Lina Lundemo.