in

Linneskjortan är hetast just nu – så matchar du den bäst

dragbild linne

Linneskjortan är ett av säsongens mest populära plagg och det nätta, somriga tyget passar perfekt för såväl jobbdagen som festkvällen. Såhär matchar du den bäst. Mer

Jordnära färger och naturliga material är en stor trend i vår och sommar. Ljusbeige, grön, blå och vit är populära färger. Nedan finner ni några favoritmodeller på marknaden.

linneskjortor

Skjortor: Grön/Randig/Vit/Blå/Beige

Skjortan kan bäras på en mängd olika sätt, vilket gör den till ett av de bästa basplaggen i garderoben. Den kan användas till såväl jobbet som utekvällen. Här nedanför följer fyra looks för fyra olika tillfällen.

Till festen

Matcha skjortan med ett par rockiga läderbyxor, ljusa klackar och beiga detaljer för en sofistikerad, festlig look. Lädret i kombination med linnematerialet skapar en snygg kontrast som fungerar såväl i vardagen som vid mer uppklädda tillfällen. Ett snyggt lack på naglarna fräschar upp såväl händer som fötter.

city chic

Skjorta/Byxor/Nagellack/Klackar/Solglasögon/Väska
[adSpace]

På semestern

Finns det något skönare att bära än ett svalt plagg efter en varm dag i solen? Linneskjortan passar perfekt både under och efter stranddagen. Bär ett par slitna jeansshorts, bronzig makeup, sandaler och en häftig strandbag till skjortan och du har skapat den perfekta semesterlooken.

beach chic

Skjorta/Shorts/Sandaler/Bronzer/Väska/Solglasögon/Palmbladsbild

På festivalen

Jeansjacka, boots, shorts, hatt och solglasögon = festivalplagg så att det skriker om det. Även om skjortan vid första anblick inte känns som ett typiskt festivalplagg, så är den helt rätt att bära till plaggen nämnda ovan. Det blir en skön mix av stilrent och rockigt!

festival chic

Skjorta/Jacka/Boots/Shorts/Hatt/Solglasögon
[adSpace]

Till vardags

Trots att skjortan kan användas vid nästan vilket tillfälle som helst så är den nog ett vardagsplagg mer än något annat. Skjortan kan matchas till jeans, chinos, kostym, kjol, shorts… you name it!

everyday

Skjorta/Jeans/Väska/Solglasögon/Kängor/Jacka/Läppglas