in

Lauren Conrads triumf

Lauren Conrads triumf

Stilsäkra stjärnan ror hem sitt första stora designerjobb.

Mer

Den 22:åriga The Hills-stjärnan Lauren Conrad kommer att designa galaklänningarna för de kvinnor som ska dela ut statyetter under Primetime Emmy Awards den 21 september. Ett hedersamt uppdrag som skapar stor uppmärksamhet.
– Jag är så glad över att ha blivit tillfrågad. Jag kommer att satsa på en röda mattan-look som ändå reflekterar den enkla klassiska designen från Lauren Conrad-kollektionen, men med en elegant touch.

Produktionsledaren Ken Ehrlich berättar för US Magazine att han är väldigt glad över att samarbeta med någon så talangfull som Lauren.
–    Det kommer att bli en minnesvärd och spännande show, säger han.

Och det blir mer Lauren Conrad i TV framöver. Lauren kommer nämligen att medverka i ett avsnitt av nya high school-serien Greek. Hon kommer att spela sig själv och ge huvudpersonen Casey råd i en dröm.  

Kameran är konstant närvarande under inspelningen av The Hills.

För tillfället laddar dock Lauren för nya säsongen av The Hills som kommer att dra igång den 18 augusti i USA. Spana in Laurens snygga stil här!

Smygtitt: Laurens egna klänningar

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.