in

JLo till Sex and the city!

JLo till Sex and the city!

”Jag avgudar serien…”

Mer

Sångerskan, skådespelerskan och tvillingmamman Jennifer Lopez vill vara med i uppföljaren till Sex and the city-filmen. Den 39-åriga stjärnan har alltid varit ett stort fan av serien och hoppas nu på en plats i nya filmen.
– Jag avgudar Sex and the city och jag var väldigt nära att gästspela i serien men det blev ett inhopp i Will och Grace i stället.

Jennifers nya tjejkompisar?

En källa berättar att Jennifer redan ställt sig in på att joina tjejerna i Sex and the city och att man nu försöker hitta ett sätt att få henne att passa in i handlingen.

Nya bästisparet Jen och Vickan kanske dyker upp i Sex and the City…

Om Jennifer får sin vilja igenom är hon inte den första kändisen som gästspelar i Sex and the City. Både Heather Graham och Heidi Klum har hoppat in som sig själva under seriens gång. Även före detta spice-girlsmedlemmen Geri Halliwell dök upp i ett avsnitt 2003.

Ett annat välkänt ansikte som ryktas dyka upp under uppföljaren är Victoria Beckhams. Stjärnspäckat minsann. Vi längtar!   Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!