in

”IT”-BOYS!

maddewna
"IT"-BOYS!

En nykär Paris Hilton gör vad som helst för nya kärleken Benji Madden, Nicole Richie hyllar brorsan Joel – Maddens är Hollywoods hetaste bröder.

Mer

dcma

Jackpot! ”Good Charlotte”-bröderna Benji och Joel Madden har hittat kärleken – i två superkända exbästisar: Paris Hilton och Nicole Richie.
I helgen passade de på att dra nytta av sina kända flickvänner, som alla dök upp på butiksöppningen för DCMA Collective, klädmärket som ägs av bröderna. Paris tog även med sig lillasyster Nicky Hilton, som bar linne från Maddens klädmärke som grundades 2005. Tidigare gjorde de bara T-shirts, men har nyligen utkat med tjejkläder, accessoarer och babykläder.

Givetvis är Nicole och Joels dotter Harlow kittad från topp till tå i DCMA…

Bröt förlovningen – blev ihop med Paris

madde

29-åriga Joel och Benji Madden är tvillingar och spelar båda i Good Charlotte. Benji Madden var tidigare förlovad med australiensiska popstjärnan och modellen Sophie Monk men bröt relationen i januari i år. Strax därefter syntes han med partyprinsessan Paris.

Joel och Nicole Richie blev ett par i december 2006, 11 januari i år föddes deras dotter Harlow Winter Kate Madden i Los Angeles, där paret  bor.

Bröderna Madden är inte bara rockstjärnor och entrepenörer – nästa steg i karriären sägs vara att starta eget skivbolag under namnet DCMA.

dcmaa

Hit eller miss? Nja, säger Veckorevyn. Här kan du kollar in alla kläderna!

Paris stöttar pojkvännen

dcma2

Paris Hilton på pojkvännens butiksöppning i Los Angeles i helgen.

Vem var bäst klädd? Rösta!

dcma3

Paris, Nicole eller Nicky – vem var bäst klädd på butiksöppningen.

dcma1

Lyckliga mamman Nicole – Harlow fick stanna hemma med barnvakten…