in

Icona Pop x Gina Tricot: VeckoRevyn har valt ut sina 15 favoriter ur kollektionen

Gina tricot x icona pop 5b9a2f26b981d

I våras kunde man se den L.A-baserade designern Anine Bing göra en rockchic kollektion tillsammans med klädkedjan Gina Tricot. I höst är det dags för Gina Tricot med ett nytt spännande designsamarbete med den coola musikduon Icona Pop. 

Mer

Nu har designsamarbetet och den partystarka powerkollektionen Icona Pop x Gina Tricot släppts och produkterna är riktigt coola.

Gina tricot x icona pop

– Samarbetet med Gina Tricot har varit en ren dröm! Vi har, från början till slut, fått vara med och skapa plaggen som vi saknat i våra garderober. Hela den kreativa processen med att ta fram powerkollektionen har varit en jätterolig och inspirerande resa. Samtidigt har vi lärt oss massor om allt från material till passform som vi inte hade en aning om. Vi testade oss fram och är så glada över resultatet. Vi känner oss superstolta och älskar alla plaggen! Ska bli så kul att se hur alla väljer att styla dem. Hela kollektionen andas fest, precis det vi tycker att man behöver i höstmörkret, säger Caroline och Aino från Icona Pop.

Disco, glitter, pop, power och rock’n’roll är ord som berättar om kollektionen. Enligt Gina Tricot har inspirationen till kollektionen hämtats direkt från Icona Pops fartfyllda artistliv där scenen är deras egen catwalk.

Kollektionen innehåller ett trettiotal statement-plagg med en mix av maxade party pieces samt ett flertal klassiker med en cool twist. Att kollektionen är tillverkad av högre kvalitet gör det enkelt för kunden att hitta en eller flera favoriter som hon inte tröttnar på.

– Vi älskar deras energi och starka självförtroende på scen, dessutom har de en skön stil som verkligen linjerar med vårt varumärke. Med Icona Pop fann vi en perfect match, säger Anna Appelqvist, Brand Director Gina Tricot i ett pressmeddelande.

Kollektionen Icona Pop x Gina Tricot finns tillgänglig i utvalda butiker och på ginatricot.com med start den 25:e oktober 2018.

Se våra 15 favoriter från Icona Pop x Gina Tricot-kollektionen här!

14 1. Orange fuskpäls. Läs mer och köp här152. Silverfärgade jeans. Läs mer och köp här.
13 3. Statementörhängen. Läs mer och köp här.12 4. Silverfärgad jeansjacka. Läs mer och köp här.11 5. Strassiga örhängen. Läs mer och köp här.10 6. Detaljrik skinnjacka. Läs mer och köp här.

09 7. Tighta skinnbyxor. Läs mer och köp här.

08 8. Klänning med one shoulder-detalj. Läs mer och köp här.

07 9. Lårhöga stövlar. Läs mer och köp här.

06 10. Skimrande linne i silverfärg. Läs mer och köp här.

05 11. Cool t-shirt med tryck. Läs mer och köp här.03 12. Trendiga hårklämmor i strass. Läs mer och köp här.

02 13. Svarta lackbyxor. Läs mer och köp här.0114. Silverfärgad kjol i omlottmodell. Läs mer och köp här.

0415. Cool t-shirt med statementtryck. Läs mer och köp här.

Den 27 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day, så peppigt! Läs mer och köp din biljett här redan idag.

Fab day 2018 2 30aug