in

I nya numret: Så klär sig systrarna Fahrman i vår

bild 27
Så klär sig systrarna Fahrman i vår

I nya numret av VeckoRevyn visar snygga systrarna Sofi och Frida Fahrman upp vårens modemåsten. Vi passade  på att snacka syskonhemlisar, avundsjuka och trender 2011 med dem på plåtningen… 

Mer

fahrmanbild1

Precis som alla andra syskon har de snokat i varandras garderober. VR tog sig ett snack Sofi och Frida Fahrman om systerhemlisar och vad de kommer satsa på för vårtrender 2011…

Frida, vilken trend ska du satsa på i vår?
– Jag kommer att fortsätta köra på långa längder så som långa kjolar och klänningar. Sedan kommer jag även satsa på beiga toner, framförallt kamelfärgat. Och om jag måste välja ytterligare en färg tror jag på gult i vår, gärna neongult.

Vem av er har bäst stil?
– Vi har två helt olika stilar men så klart gillar man sin egen stil bäst, det vore väl konstigt annars. Sedan tycker jag att det är olika för olika tillfällen, jag gillar Sofis vardagsstil med jeans och skjorta medan jag känner mig bättre på att lägga mycket krut på hår och make-up inför fest.

Lånar ni kläder av varandra?  
– Nja, Sofi är ju mycket kortare än mig så kläder funkar inte riktigt att låna. Däremot lånar vi skor och handväskor av varandra rätt friskt, senast igår.

Kan du avslöja din systers värsta stilmiss? 
– Det kanske var när hon klippte page då det var hypat. Det syntes på Sofi att hon var obekväm i frisyren och man måste känna sig bekväm för att vara snygg. När hon var åtta år klippte hon sitt eget hår, det blev väl inte heller så snyggt…

Är ni någonsin avundsjuka på varandra?
– Vi är inte avundsjuka på varandra rent yrkesmässigt men däremot så är jag avundsjuk på att hennes hår växer så fort, att hon reser väldigt mycket och att hon bor i New York. Men överlag så är vi inte avundsjuka av oss.

fahrmansdragare

Spana in Sofi och Frida i nya numret av VeckoRevyn som finns ute nu!

Och du Sofi, vilken trend ska du satsa på i vår?
– Jag älskar 70-tals-glamour och boho-chic stil med utställda jeans och långt hår med små flätor i. I vår kommer jag satsa på boots tillsammans med blommiga klänningar och kanske toppa med en härlig slokhatt.

Vem av er har bäst stil?
– Vi har varsin stil som överlag är väldigt olika. När Frida var och hälsade på i New York så kom vi fram till att hon håller på att bli en tant. Hon gillar klänningar och accessoarer som man skulle kunna hitta i mormors garderob, medan jag snarare klär mig efter att vara arton år. Vi går åt olika håll med andra ord, men vår stil passar oss bra.

Lånar ni kläder av varandra?
– När vi var yngre så ville jag helst sätta hänglås på min garderob för så fort jag inte var hemma så var Frida inne och smög. Nu frågar vi varandra rakt ut innan vi lånar men när det gäller kläder är vi har vi så olika smak så det blir oftast att vi lånar accessoarer av varandra. Nu när jag bara är och hälsar på i Sverige så är jag glad att jag har Fridas garderob att rota i. Jag lånade ett par skor igår till en inspelning och dagen innan behövde jag träningskläder.

Vilken är Fridas största stilmiss?
– När Frida var yngre så förälskade hon sig i en klänning och gick omkring i den konstant, det var det enda hon hade på sig. Det hade ju inte precis funkat idag, det hade blivit väldigt tråkiga ”dagens outfit-bilder”.

Vad är ni avundsjuka på hos varandra?
– Frida har många sidor som jag är avundsjuk på. Hon är bättre på franska, sjunger bättre, lagar godare mat och duktigare på att träna och hålla sig i form. Allting som jag är dålig på är Frida bra på och det kan man ju förstås störa sig på…

omslag5liten

Psst! I nya numret av VeckoRevyn hittar du ett helt uppslag där systrarna Fahrman visar upp vårens hetaste modetrender. Dessutom ger vi dig en komplett guide till vårens beauty-look, spännande relationstest och mycket mer. Missa inte!