in

I huvudet på en moderedaktör

bild 4
I huvudet på en moderedaktör

Li Svärd är förutom moderedaktör även Veckorevyn.coms senaste bloggtillskott. Varför du ska läsa just hennes blogg svarar hon på här.

Mer

li2

Li Svärd du är lite av en “late-bloomer”. Bloggboomen kom ju 2006 – varför börjar du nu, två år senare?
– Ja, svara på det, den som vet. Jag försöker tillgodose våra läsares önskningar, that´s all…

Vad kommer du skriva om?

– Allt möjligt! Jag är ju ganska redaktionellt bunden, vilket betyder att jag sitter mycket på kontoret och planerar tidningens mode-innehåll med mina chefer och det kan ju ge en ny och förhoppningsvis rolig vinkel på hela “mode-prylen”. Sen vill jag gärna tro att jag har humor vilket jag försöker integrera bäst jag kan.


Och vad kommer du inte skriva om?

– Sånt som andra redan skriver mycket om, typ dagens outfit och rapporteringar från catwalken. Fast det slutar väl med det ändå så jag vill inte utesluta något.

licarin

Om du fick välja vem som helst – död eller levande – som skulle gästblogga på din blogg under en dag, vem skulle det vara?
– Oh… Svårt! Camilla Thulin får det bli, jag tycker hon är tuff. Sen får hon gärna bjuda in andra brudar i sitt nätverk och jag förutsätter att de heter Åsa Mattsson och Unni Drougge.

Läser du bloggar själv?

– De jag har stor behållning av är Karolina Skandes blogg Hotspot och Lisa CorneliussonSVT, LLC. Sen har jag den nya 2000-tals-sjukdomen “web-spion med fetisch för skvaller” som så många andra vilket innebär att jag såklart läser alla bloggar på stureplan.se och gamla “bekantskapers” bloggar och många, många fler…

Till sist: varför ska jag läsa din blogg?
– För att jag är gullig och rolig och förhoppningsvis inspirerar dig till att bli en världsförbättrare i mångt och mycket haha!

Ta mig till bloggen nu!

Klicka här för att komma till Lis blogg ”I huvudet på en moderedaktör”.