in

Hetaste budgetfynden just nu!

bild 1
Hetaste budgetfynden just nu!

Snyggt, trendigt och billigt? Absolut! VeckoRevyn tipsar om kedjornas hetaste fynd just nu.

Mer

UNDER 50-LAPPEN

50

Passa på att fynda basplagg när de är som billigast. En längre tröja kan användas både som tunika eller över jeans. Matcha med smycken och en snygg kavaj eller skinnjacka! Lång trikåtopp från H&M, 49,50 kr.

Ringar kan vi helt enkelt inte få nog av i höst. Även här gäller det att slå till när de är som billigast för att kunna köpa på sig flera. För vem har sagt att man bara ska ha en ring på handen? Ring från Style by Tyra, 49 kr.

Nu har vi tröttnat på svarta och fyrkantiga kuvertväskor. Satsa på en färgglad variant som sticker ut istället! Rund väska från Nelly.com, 49 kr.

UNDER 100-LAPPEN

100

Sammet är materialet som kommer tillbaka varje höst. Matcha med ett snyggt skärp med gulddetaljer i midjan. Sammetskjol från Forever21, ca. 95 kr.

Ett tunnt och diskret skärp bör finnas i varje basgarderob. Kan användas både som detalj och praktiskt. Skärp med guldspänne från Asos, 84 kr.

T-shirten känns fortfarande som hetast i lätt oversize. T-shirt från Monki, 100 kr.

UNDER 500-LAPPEN

500

Vi har hittat den ultimata höstkoftan! Bär som den här eller markera midjan med ett snyggt skärp.Kofta från Lindex, 399 kr.

Den roströda partyklänningen kräver inte så många accessoarer tack vare de snygga axelbandsdetaljerna. Klänning från Topshop, ca. 440 kr.

Reptilsmycken är hett! Ormarmband från Modekungen, 299 kr.