in

Här är de hetaste sommaraccessoarerna 2016

snygga accessoarer

Accessoarer är A och O för att få till en lyckad look. En snygg detalj kan höja vilken outfit som helst. Sjalar, hattar och mobilskal…Här är de hetaste accessoarerna just nu! Mer

Några av de vanligaste sommaraccessoarer är solglasögon, väskor och klockor eftersom dessa är tidlösa och återkommande säsong efter säsong. I denna artikel ligger fokus på de accessoarer som är mer trendstyrda än klassiska. Här är sommaren 2016s hetaste accessoarer!

 

Mobilskalet 

Mobilen är i dag så mycket mer än bara en kommunikationskanal. Den har blivit en naturlig del av vardagen, ett träningsstöd, en DJ, en reseguide, en säkerhet. Då den är med oss vart vi än går är det viktigt att bära den med stil.

3a0b45f33ef4ec2477959cce4bb09175

Bildkälla 

Utbudet av mobilskal har fullständigt exploderat de senaste åren och det har blivit lika vanligt att byta skal som att byta underkläder. Det finns alltifrån minimalistiska stilfulla skal till mer lekfulla varianter på marknaden.

mobilskal

Mobilskal: Boozt 300 SEKNelly 399 SEK /  Asos 47 SEK

Shoppa fler skal:

 

Choker-halsband 

90-talstrenden gör sig påmind och choker-halsbanden är tillbaka för att ”stanna”. Tunna som tjocka, matta som lena. Utbudet är brett och det är bara att välja och vraka!

chokers

Bildkälla

Det finns en flertal olika varianter i butikerna. Alltifrån breda hundliknande band och tunnare mer diskreta kedjor. Nedan finner ni ett urval av marknadens utbud.

choker

Choker halsband: ASOS 135 SEK / ASOS 81 SEK / Gina Tricot 119 SEK

Shoppa fler choker-halsband:

 

Ryggsäcken

Ryggsäcken är sommarmodets bästa vän. I den kan du bära badkläder, festombyte, picknick och mycket, mycket mer. Dessutom praktisk att bära på ryggen när cykeln åker fram.

[adSpace placement=”auto”]

425ae9f1d6b7d6f0d41c604c587b4b1d

Bildkälla

Ryggsäcken är inte bara praktiskt utan också snygg! Det finns mängder av varianter, nedan finner ni några favoriter.

ryggsäck

Ryggsäckar: Boozt 1695 SEK / Ellos 399 SEK / Gina Tricot 199 SEK 

Shoppa fler ryggsäckar:

 

Hatten 

Hatten må vara en klassiker, men för somrig för att inte nämnas i detta sammanhang. Den passar till alla tillfällen och piggar upp vilken look som helst.

6796164a7d1834baca27fe1493e58058

Bildkälla

Listan på olika hattar kan göras lång. Vill du köra på det säkra kortet är en svart klassisk hatt alltid rätt. För en somrigare känsla: våga köra på ljusa varianter.

hatt

Hattar:  Nelly 174 SEK Gina Tricot 249 SEKEllos 299 SEK 

Shoppa fler hattar:

 

Scarfen 

Scarfen är en av sommarens absolut hetaste accessoarer. Alltifrån långa stora scarves till nätta korta och tighta halsscarves. Knyt den likt en flygvärdinna och vips så har du en av sommarens trendigaste looks.

scarfff

Bildkälla 

Långa smala, stora breda, små tighta… Scarfutbudet är brett och användningsområdet likaså. Du kan knyta scarfen i håret, runt halsen, höften, eller varför inte väskan?

[adSpace placement=”auto”]

scarf

Scarfar: Boozt 419 SEK / Ellos 79 SEK / Nelly 79 SEK 

Shoppa fler scarfar:

 

Kepsen 

Kepsen har tidigare varit en praktiskt pryl framför modeaccessoar. Det är det dock annorlunda nu. Tight ska den sitta och gärna inneha ett märke av populär sportig karaktär.

wewewe

Bildkälla

Mocka och läder är några vanliga kepsmaterial. Färgerna varierar från ljusa, pastelliga toner till mörka svarta. Det mest populära just nu är när kepsen har ett litet märke framtill, gärna i färgkontrast till övriga kepsen.

keps

Kepsar: Nelly 299 SEK / ASOS 162 SEKEllos 149 SEK 

 

Shoppa fler kepsar:

 

Bangle

Detta stela och öppna armband kallas ”bangle” och kan ses på många modeprofiler och sajter i år. Denna accessoar är något mer diskret än till exempel kepsen eller scarfen, och passar vid de flesta tillfällen.

Processed with VSCOcam with 3 preset
Bildkälla

Pilar, knutar och fjädrar är några detaljer på dessa armband. Det finns också mer stilrena varianter utan några utstickande detaljer. Nedan följer några favorit-bangles.

bangle

Bangles: Ellos 99 SEK / Nelly 129 SEK / ASOS 108 SEK 

 

Shoppa fler bangles:

 

 

 

 

 

 

 

Denna artikel innehåller köplänkar.

Priser och länkar från 3/6-16.