in

Heidi Klums nya karriär

heidi2
Heidi Klums nya karriär

Nu tar supermodellen ett steg ned från catwalken för att smida nya karriärplaner…

Mer

Heidi har tröttnat på de ”tråkiga och slitna” arbetskläderna som personalen i kafékedjorna bär. Nu blir det ändring om supermodellen får bestämma!

heidi2

Heidi på röda mattan med maken Seal i bakgrunden.

heidi3

Något för en flygvärdinna?

Heidi Klum har tagit inspiration från sitt egna tv-program, designertävlingen ”Project Runway” och avslöjar nu att hon själv har en alldeles egen designerdröm. Den tyska supermodellen har bestämt sig för att försöka designa om alla de ”tråkiga och slitna” arbetsoutfits som arbetskårerna i U.S.A bär. 35-åringen berättar för Female First att hon blir helt ”översvämmad av vädjande människor” som ber henne att hjälpa dem ur klädmisären.
– Jag går till samma Starbucks varje dag, och personalen ber mig alltid att göra någonting åt deras arbetskläder.

Och Heidis vision sträcker sig ännu längre än till den kända kaffekedjan:
– Jag brukar sitta i American Airlines lounger på flygplatserna, det är exakt samma sak där också. Personalen i stora kedjor eller företag frågar alltid mig om det här. Det vore kul att göra någonting eftersom så många människor får se det färdiga resultatet.

Kanske tar American Airlines inspiration från flygbolaget Air France som redan använt sig av toppnamn som Balenciaga, Christian Lacroix och Nina Ricci för att ta fram snygga arbetskläder åt personalen?

Kommer Heidis design att göra succé?