in

Hårtrender 2017: 4 frisyrer att satsa på

hårtrender 2017 färg och form

Börjar du tröttna på din vanliga hårlook? Här är masso inspo som tar ditt hår till nästa nivå! Mer

På Sweden Fashion & Beauty, som anordnas av VeckoRevyn, StyleBy, Damernas värld och mama, kommer Schwarzkopf ha stylister på plats som visar de senaste hårtrenderna.

Sweden Fashion & Beauty Day går av stapeln 21 oktober på Stockholm Waterfront, men vi kan redan nu guida dig till fyra heta hårtrender 2017!

 1. Rosetter och band

  Ta ett brett band och knyt det till en slapp rosett runt hästsvansen! Det är ett enkelt sätt att piffa till en vanlig frisyr. Använd gärna ett band i siden eller plysch.

 2. Gardinluggen

  tumblr o41if4Yrh31u3ri2qo1 500
  Att ta steget till en klassisk gardinlugg á la Birgitte Bardot är inte lika stort som att klippa en rak, tung lugg. I höst är denna gardinlugg extra trendig! Ett plus i kanten är att den är enklare att underhålla än en ”vanlig” lugg!

 3. Flätor som är messy

  easy boho braid

  Stora, glansiga flätor i tjockt hår i all ära – men för hösten 2017 funkar rufsiga lika bra. Det här är underbart för alla oss som har lite svårt att fläta vårt eget hår!

 4. Starka färger

  naturally tash temporary hair color curly

  Pastellfärgat hår har länge varit på tapeten, men nu växlar modevärlden upp och färgerna blir allt starkare. Våga skippa pastellrosa till förmån för chockrosa! Och förresten, vem säger att man måste färga hela håret? Ta en slinga här och där eller färga underhåret för en subtil men kul look!