in

Här har du vårens trender!

bild 15
Här har du vårens trender!

Hur klär man sig bäst och snyggast i vår? VeckoRevyns bloggande modeexperter vet. Spana in vårens trender här!

Mer

jrans2
jeans

1. Jeansskjorta från Lindex, 349 kr. 2. Denimskjorta från Topshop, ca. 345 kr. 3. Ljusa, tighta jeans från Gina Tricot, 199 kr.

Tillhör du dem som tycker att jeans plus jeansjacka är tabu? Tänk om! I vår kommer vi nämligen få se jeans på jeans som aldrig förr.

andreas

ANDREAS WIJK, ”Andreas stil”
Det här tycker jag om trenden: Jag älskar jeans! Jag kommer absolut satsa mycket på denim i vår. Jeans+jeans kan ibland vara svårburet, men det gäller att matcha rätt.

Så bär man upp stilen: Om det känns svårt att bära jeans+jeans kan du satsa på något att ha över jeansjackan. Till exempel en kavaj eller cardigan. Ett par jeans med stora skinndetaljer blir också snyggt till jeans på överkroppen.

frida

FRIDA JOHNSON,”Fyndigt by Frida”
Det här tycker jag om trenden:
Jag personligen är väldigt mycket för att överdriva, så detta är en självklar hit! Jeans finns alltid i modet på ett eller annat sätt, så det är på tiden att trenden uppdateras!

Så bär man upp stilen: Gå på din känsla och våga matcha hej villt! Det är dock galet snyggt om jeansen går i samma färgskala – exempelvis ett par ljusa slitna jeans tillsammans med en jeansväst i samma färg, snyggt!

rosa2
rosa

1. Halsband från JC, 79 kr. 2. Cardigan från DorothyPerkins.com, ca. 210 kr. 3. Clutch från Bagsandfashion.com, 479 kr.

andreas

ANDREAS WIJK, ”Andreas stil”
Det här tycker jag om trenden: Det här gäller ju främst på tjejsidan. Då jag personligen inte är något jättefan av rosa blir det inget jag väljer i vår.

Så bär man upp stilen: Smyg fram den cerise färgen i accesoarer eller andra plagg som känns nya och fräscha i färgen ceriserosa.

frida

FRIDA JOHNSON, ”Fyndigt by Frida”
Det här tycker jag om trenden: Det här med rosa som accent känns ju som något man sett förut. Ett säkert kort men lite uttjatat!

Så bär man upp stilen: Undvik övermatchning genom att använda mer än två cerisa plagg tillsammans åt gången. Snyggast är att välja ett ceriset plagg och låt resten gå i naturfärger, till exempel beige, om jag får säga mitt.

silke2
silke

1. Topp från H&M, 249 kr. 2. Kjol från Topshop, ca. 380 kr.

I vår tas transparenta trenden i en ny tappning och silket ger en elegant, lyxlook.

andreas

ANDREAS WIJK, ”Andreas stil”
Det här tycker jag om trenden: Jag tycker det är riktigt coolt. Även det här är ju något mer på tjejsidan, men på killsidan kan man arbeta med ihåliga plagg som man kan dra över en tshirt eller ett linne. Tunna skjortor och tröjor är också snyggt under de varma dagarna i vår.

Så bär man upp stilen: Jag älskar lager på lager, så det är ett perfekt tillfälle att matcha olika kläder på varandra.

frida

FRIDA JOHNSON, ”Fyndigt by Frida”
Det här tycker jag om trenden:
Siden har en tendens att kännas väldigt exklusivt, och det är självklart positivt i mina ögon. En material som är både bekvämt, snyggt och nytänkande!

Så bär man upp stilen: Såhär på vårkanten får de mörka sidentygerna lämna plats till de ljusare. Satsa på naturfärger som crémevitt, puderrosa och beige. Draperingar är snyggt på siden, jag hoppas på att hitta en draperad sidenklänning!

biker
biker2

1. Jacka i fuskskinn från Monki, 500 kr. 2. Väska från Lindex, 199 kr. 3. Boots från Nilsson, 1799 kr.

andreas

ANDREAS WIJK, ”Andreas stil”
Det här tycker jag om trenden: Jag gillar skinn och tycker det passar riktgit bra på tjejer. Själv kör jag på skinnjacka, och jeans med skinndetaljer.

Så bär man upp stilen: Ett par boots, en bohemsik långklänning och en skinnjacka kan aldrig bli fel.

frida

FRIDA JOHNSON, ”Fyndigt by Frida”
Det här tycker jag om trenden: Efter höstens skinnfrossa känns det lite tråkigt med ännu en säsong på samma tema. Dock känns det ju som att skinnplaggen blivit lite av en familjemedlem i basgarderoben, den funkar alltid.

Så bär man upp stilen: Skinn passar till allt! Plocka fram förra säsongens skinnboots och bär dem tillsammans med en söt klänning, eller tillsammans med andra skinnplagg för den lite mer vågade looken. Skinnshortsen passar precis som skinnjackan till det mesta. Det är svårt att misslyckas!

monster
monster2

1. Mönstrad topp från Monki, 100 kr. 2. Klänning från Gina Tricot, 149 kr. 3. Leggings från Lindex, 199 kr.

andreas

ANDREAS WIJK, ”Andreas stil”
Det här tycker jag om trenden: Jag gillar mönster, men äger faktiskt inte så många sådana plagg. Mönster i bohemiskt stuk är fantastiskt snyggt.

Så bär man upp stilen: När det gäller mönster gäller det att mixa. Testa nya saker och matcha på nya sätt. Satsa på en enkel sjal i något mönster om du inte känner att du klarar av att bära en hel mönstrad stil.

frida

FRIDA JOHNSON, ”Fyndigt by Frida”
Det här tycker jag om trenden: Jag älskar det här! Detta är en trend som nog kan bli hur stor som helst, men eftersom alla kanske inte vågar massa mönster blir den nog ändå ganska begränsad. Vilket är bra… för då blir det mer över till mig, haha!

Så bär man upp stilen: Två ord; våga matcha! Det blir inte bäst halvdant, nej ska du köra på det så ge 100% istället. Matcha olika mönster tillsammans för att få den rätta bohemiska ”jag tog på mig det som låg framme, men ändå ser jag fantastisk ut-looken”. Våga krossa linjerna!