in

Här är höstens största sminktrender (vi vill testa allt NU)

sminktrender 2017

Höst betyder inte bara nya modetrender utan även friska beautyfläktar. När temperaturen sjunker och hyn blir glåmig är det lätt att bara vilja gömma sig bakom neutral makeup. Men det håller inte mode- och skönhetsvärlden med om denna säsong. I höst är det nämligen extra allt som gäller – scrolla ned och se själv! Mer

Sminktrender 2017, direkt från catwalken:

 1. Färgerna:

  I höst ser vi färg överallt. Valentino visade upp röd eyeliner på catwalken, modellerna på Anna Sui rockade mörkblå ögonskugga och hos Altuzarra och Delpozo bjöds det på ögonlock och kinder i skira rosa toner. Tänk Rihanna@ MET-galan 2017 – där har du inspirationen för höstens look!

  Ett inlägg delat av Anna Sui (@annasui)

  Ovan: Blått hos Anna Sui. Nedan: Rihanna på MET-galan tidigare i år, i en look som vi tror kommer bli ikonisk.

 2. Fokuset:

  Höstens fokus ligger på ögonen – och vi snackar mycket svart. Eyeliner XXL visades upp hos Versace, utsmetad sotning hos Saint Laurent och raka linjer hos Thierry Mugler. Även fransarna är dramatiska denna säsong, Chanel och Emporio Armani visade upp dockliknande långa underfransar på sina visningar.

  Gigi Hadid i dockliknande fransar under Paris Fashion week AW17:

   

  Ett inlägg delat av CHANEL (@chanelofficial)

 3. Basen:

  Glöm glåmig hösthy – en enkel och flawless bas är vad som gäller, gärna i kombination av rosiga kinder. Lär av märken som Zadig & Voltaire, Emilio Pucci och Altuzarra. (Ps.. Glömmer du rouget hemma någon dag så oroa dig inte, höstkylan ordnar det åt dig ?).

  Flawless bas med rosiga kinder hos Emilio Pucci. Och gröna fransar!

 4. Läpparna:

  Nyhånglat, guldigt och plommonfärgat är ledorden för säsongen. Balmain visade upp guldiga läppar, plommon syntes hos bland andra La Perla och Jonathan Simkai, och den ”utkletade” looken som vi sett smakprov på i våras blir bara större i höst (ja, enligt modeskaparna i alla fall…). Tänk: Har hånglat i en timme och avslutar med att blenda läppstiftet.

  Utsmetad läpplook backstage hos Preen by Thornton Bregazzi:

 5. Detta hänger sig kvar:

  Highlightern vägrar vi släppa – och vi är glada för att modeskaparna håller med. Max Mara visade upp kindben to die for under deras AW17 visning, precis så vill vi se ut.

 6. Glow hos Max Mara AW17:

  Ett inlägg delat av Max Mara (@maxmara)

 7. Bubblare:

  Statementnaglarna är tillbaka! Vanligtvis brukar det mest galna vi ser på catwalken vara typ röda tånaglar, men inför denna säsong la en hel del designers den kärlek och det fokus på naglarna som de förtjänar. Marc Jacobs, Kenzo och Manish Arora bjöd på mörka färger, blommönster och metallic.

  Modell för Manish Arora visar upp drömmiga metallicnaglar back stage: