in

Här är exakt allt Taylor Swift har haft på sig hittills i höst

taytay
Bildkälla: Musikvideon till Lavender Haze / Reformation / Net-a-porter / Gant

Vi listar några plagg som Taylor Swift har haft på sig hittills i höst (plus tipsar om var du kan köpa liknande saker!). Mer

koplankar 1024x37 1

Jag såg att någon i min instagramfeed, minns inte vem, var så: ”I love Taylor, but I´m sorry, she is not a style icon” och jag har två saker att säga: 1. sluta sprida hat 2. she’s an icon, she’s a legend and she is the moment. Därför har jag tagit på mig det stora ansvaret att lista några saker hon haft på sig hittills i höst (plus tips på var du kan klicka hem liknande plagg, för let´s face it, vi är inte miljardärer).

1. Krokodilklackarna

Om du inte förstår hur ikonisk den här bilden är så orkar jag faktiskt inte förklara. Taylor Swift and Sophie Turner met up for dinner on Tuesday night in NYC, kort efter att Sophie Turners skilsmässa från Joe Jonas blivit offentlig. Numera bådas ex! Tänkte skriva något om hur Joe Jonas gjorde slut med Taylor Swift en gång i tiden men orkar gräva i gammal skit. Livet går vidare! Nu över till kläderna.

Skorna finns att köpa hos Reformation och kostar 7 050 kronor. Typ inte SÅ mycket om man är Taylor Swift, men megamycket om man inte är Taylor Swift. Men kanske ändå värt det? Eller?

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Reformation).

skor

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna (länk till Reformation).

Om svaret är nej för dig på den frågan, har jag hittat ett budgetalternativ! Det här paret från ASOS är i exakt samma mönster, men lite spetsigare plus smalare och högre klack. Här kan du läsa mer om budgetskorna, som endast kostar 689 kronor (länk till ASOS).

2. Den svarta bodyn

Ny kväll, ny middag! Jag vet, jag vill också ha exakt alla plagg hon har på sig på den här bilden. Hittade byxorna, de kommer från The Row och kostar typ 15 000 kronor. Så mycket kan vi inte lägga på ett par byxor. En svart body däremot! Den som Taylor Swift har på bilden kommer från ALAÏA och kostar 1 015 US Dollar (och jag orkar tyvärr inte räkna ut vad det blir i svenska kronor, eller jag orkar men då känns den plötsligt mycket dyrare).

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Net-a-porter).

body

Klicka på bilden för att läsa mer om produkten (länk till Net-a-porter).

Om du tycker att en svart body får kosta max 300 kronor så håller jag med dig i sak! Den här från Bikbok är väldigt lik Taylors, men kostar bara 150 kronor just nu. Här kan du läsa mer om den (länk till butik).

3. New balance-sneakers

En perfekt outfit i min mening. Skorna är ett samarbete mellan New Balance och Ganni och är, som du ser, ett par perfekta sneakers. De kostar 735 dollar (en hel del, jag vet!).

Här kan du läsa mer om skorna (länk till Farfetch).

skor 1

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till Farfetch).

Om skorna hinner ta slut, eller om du vill hitta ett par billigare sneakers, kan du hitta liknande New Balance-skor hos Farfetch (länk till butik).

4. Den rutiga kappan

Under hösten har Taylor Swift hard launchat sin relation med den amerikanska fotbollsspelaren Travis Kelce, den här gången i en rutig jacka från svenska Gant. Det svenska klädmärket har blivit lite av en modefavorit hos artisten, som burit Gant-kläder flera gånger de senaste veckorna. Just den här kostar 7 899 kronor och verkar för tillfället vara slutsåld.

En budgetversion av den dubbelknäppta kappan hittar du hos Object. Den kostar 1 099 kronor och här kan du läsa mer om den (länk till Ellos).

Okej, det blev inte exakt allt hon haft på sig hittills i höst, men fyra grejer i alla fall. Det får räcka för den här gången!