in

Här är den håriga baddräkten alla pratar om just nu

baddrakt

Bikini- och baddräktsmode brukar väcka känslor. Ofta på grund av valet av modeller, att de görs för små, små barn och för att de ibland knappt ens är badkläder faktiskt – utan snarare en liten tråd (inget fel med det, dock!). Nu har dock en baddräkt väckt starka reaktioner i USA och det är inte på […] Mer

Bikini- och baddräktsmode brukar väcka känslor. Ofta på grund av valet av modeller, att de görs för små, små barn och för att de ibland knappt ens är badkläder faktiskt – utan snarare en liten tråd (inget fel med det, dock!).

Nu har dock en baddräkt väckt starka reaktioner i USA och det är inte på grund av någon av ovanstående anledningar. Baddräkten, som kommer från märket Beloved Shirts, föreställer nämligen en mansbringa. Snacka om ovanlig design för en baddräkt som riktar sig till kvinnor!

Som ni säkert förstår har reaktionerna varit blandade. Vissa tycker den är ful som stryk, medan andra skrattar åt den. Vissa vill faktiskt ha den och lyfter fram det faktum att det kan vara ett feministiskt statement att ha en baddräkt som visar något som går tvärt emot den norm som kvinnor annars väntas följa.

Vi säger: WOW va så många känslor men why not?

Skärmavbild 2017-06-12 kl. 10.48.44 fm Skärmavbild 2017-06-12 kl. 10.47.39 fm

Baddräkten kostar ca 380 kronor och finns att köpa här!

Kolla in vår tutorial för att få till den perfekta glowiga looken (genom att använda mineralkittet som just nu finns som premie!)

Klicka på bilden för att ta del av det grymma erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink