in

Nio geniala prylar som håller dig sval dig i sommarvärmen

hålla sig sval värme sommar
Unsplash

Håller du på att fullkomligt smälta bort i sommarhettan? VeckoRevyn listar prylarna som svalkar dig dygnet runt. Mer

Sommarvärmen är här – och det med besked. Bordsfläktar, hemmagjord air condition och påslakan i frysen har helt plötsligt blivit svenskens bäste vän. Men vilka prylar behöver du egentligen för att hålla dig sval när hettan är som värst? VeckoRevyn har plockat ut nio smarta saker som gör livet lite enklare på sommaren.

1. Varför inte bjuda hem vännerna på glassfest? Det finns många smarta glassmaskiner där ute för hemmabruk – men vår favorit är en mjukglassmaskin från Emerio. Så smarrigt!
mjukglassmaskin köpa
Läs mer och köp mjukglassmaskinen här (just nu på kampanjpris!)

2. Räddaren i hettan! Smart batteridriven fläkt med inbyggd vattenspruta som du kan klicka hem från Clas Ohlsson. Funkar lika bra att svalka sig med på jobbet som att ha med till stranden en riktigt varm dag. Du kommer garanterat bli poppis med den här som följeslagare i värmeböljan.
fläkt med vattenspruta
Läs mer och köp vattensprutan här.

3. Trött på ljummen läsk, öl eller cider? Klicka hem en snabbkylare för burkar från Bluebox. Efter cirka fem minuter är burken iskall.
kyla burk snabbt
Läs mer och burkkylaren köp här.

4. Många glömmer det enklaste knepet i regelboken för att kunna sova i värmen – att hålla sovrummet mörkt och svalt under dagen. Klicka hem en mörkläggande rullgardin från Jotex till budgetpris och njut av en god natts sömn. Pluspoäng för att insekter håller sig utomhus.
morklaggande rullgardin
Läs mer och köp rullgardinen här.

5. Portabel fickdusch från Smarta saker. Perfekt att ta med på utflykten när du behöver svalka dig. Fästs enkelt i ett träd eller på en annan höjd och svalkar skönt.
portabel dusch ta med
Läs mer och köp en fickdusch här.

6. Iskuber av plast från Bluebox kyler din dryck och går att återanvända hur många gånger som helst. Det bästa är att drycken inte späs ut!
iskuber återanvändbara
Läs mer och köp iskuber här.

7. Mumsa på smarrig isglass! Pop up-formar från Smarta saker går att fylla med valfri dryck och läskar härligt i värmen.
egen isglass pop up formar
Läs mer och köp glassformar här.

8. Investera i ett snyggt paraply från Happysweeds inför hösten redan nu och bär med dig det för att ha skugga med dig vart du än är. Skyddar både mot värme och solens farliga strålar.
paraply
Läs mer och köp ett paraply här.

9. Extratips! Glöm inte bort människans bästa vän som också behöver svalka. Här är en smart vattenskål från Smarta saker för djur som håller kylan i upp till tolv timmar.
vattenskål hund
Läs mer och klicka hem den smarta vattenskålen här.